Leganés - Valencia: Az ítélet napja

2020-07-12
A Leganés még nem esett ki, és itt a hangsúly a még szócskán van. Persze amíg matematikailag nem biztos, addig lehet bízni a csodában, és lehet tenni érte.

Leganés - Valencia

LaLiga - 36. forduló

 

Online sportfogadás tipp:  Lapok száma 5,5 felett

22Bet odds: 1,725

Kezdés:  2020.07.12. 19:30

 

A 36. fordulóban még közelebb kerülünk a kérdések megválaszolásához. A Leganés sorsa megpecsételődhet, de az is kiderül, hogy a Valencia közeledik Európához, esetleg távolodik az EL-től. Szóval fontos meccs ez mindkét együttes számára.

A Leganés problémája, hogy győzelem esetés is óriási a baj, hisz a Valencia elleni meccset követően még megy a Lega az Athletic Bilbaóhoz, majd fogadja a Real Madridot. Szóval valóban csoda lenne, ha a Leganés ilyen sorsolás mellett bennmaradna, de nem lehetetlen. A Bilbao elleni meccset vélhetően egy gól dönti majd el -látva a csapatok játékát-, azt meg miért ne lőhetné a Leganés. A Real Madrid elleni meccs pedig bár keménynek tűnik, könnyen lehet, hogy ott már egy bajnok Real Madrid lesz az ellenfél, amely kevésbé koncentrál.

Ami a Denevéreseket illeti, ha most nyer a csapat, majd megveri a már kiesett Espanyolt, akkor az EL biztosítva van. Ez a cél, és ez egy elérhető cél.

A meccset Melero Lopez vezeti, nagy barátja a sárga- és piros lapoknak. Főleg a sárga kártyát mutogatja, átlagban 5.94-et meccsenként. Melero a 2. legtöbb sárgát osztotta ki ebben az idényben, és ez egy eleve feszült mérkőzésnek tűnik így előzetesen.

Őszi találkozójuk 7 sárga lapot hozott, előtte lévő idényben Madridban a Lega-Valencia mérkőzésen 8 sárga lap született. Szóval nem szoktak finomkodni a felek, a gólokból rendre kevés, a lapokból pedig sok van ennek a két együttesnek az egymás elleni találkozóin. Mivel Melero Lopez eleve nagy barátja a lapoknak, így a tipp adja magát: Lapok száma 5,5 felett @ 1,725

Azért is jó tipp ez, mert nem elég, hogy a spori a 2. legtöbb szórja ki, a Leganés ugyanúgy a 2. a ligában a legtöbb lapot kapó csapatok listáján.

Címkék: sportfogadás, tipp,