Leganés - Real Madrid: Már nem az a kérdés, kap-e gólt a Madrid

2019-04-15
Az tuti, hogy ebben az idényben a Zamora-díjat nem a Real Madrid csapatának kapusa kapja. A Blancók 37 gólt nyeltek be idén, kis túlzással két szezonra való mennyiség...

Leganés - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Leganés góljai 0,5 felett

Unibet odds: 1,45

Kezdés: hétfő, 20:45

 

A Real Madrid 37 kapott gólja rengeteg. Ezzel szemben az 55 rúgott meg nem sok, de hát ez már csak egy ilyen szezon, kellemetlenül rögös, rázós. Zidane visszavette a karmesteri pálcát, és nem is izgulja túl a szezon hátra lévő részét, sokkal inkább arra használja, hogy a jelenlegi keret tagjait megnézze, kire számíthat, és kik azok, akik nyáron nyugodtan mehetnek.

Elméletileg a Madrid nem lesz tartalékos, de ezt ne vegyük biztosra. De ha valóban igaz, hogy az alapcsapat játszik, akkor sem kell feltétlenül attól tartani, hogy a Leganés-nek nem lesz esélye akár a győzelemre is. A Real Madrid középpályája tragédia, Modric és Kroos végigalibizi az idényt, Casemiro meg nem meccsnyerő játékos. Asensio és Bale gyakorlatilag hasznavehetetlen, egyedül Benzema az, aki dicsérhető. Aztán egy olyan középpályán, ahol nincs igazi szűrés, könnyen jutnak át az ellenfelek, így az sem véletlen, hogy a védelem, a védekezés sem az igazi.

Ami a Leganést illeti, jelenleg 40 pontot gyűjtött, ami talán elég a bennmaradáshoz, de azért az izgalommentesség jegyében a Blancók ellen sem ártana pontot, pontokat szerezni. Erre azért pénzt nem áldoznánk, de a hazai lőtt gólra azért nagyobb a sansz. Egy hétfő esti idegenbeli bajnokira tutira nem pörög fel a Real, akkor sem pörgött, amikor otthon játszott. A Leganés meg mikor nyerjen kis madridi derbit, ha nem most?!

A Leganés utolsó 13 hazai bajnokijából egy olyan volt, ahol nem talált be. A madridiak bevették a Barca, az Atleti, a Valencia kapuját is, de például nem is olyan rég hármat lőttek a Betis-nek, ami szintén elismerésre méltó. A Blancók eleve nem a kemény védelmükről híresek, idén pedig főleg nem.

Azt meg ne feledjük, hogy a Leganés azért régóta egyik legjobbja, Szymanowski nélkül játszik, és így is utolsó 13 hazai bajnokijából 12-őn minimum egyszer betalált. A Real Madridot nem nagyon fogja izgatni, ha kap egy-két gólt. Ezek a játékosok akkor sem esnek majd letargiába, ha netán kikap a csapat, ezt a szezont a közelmúlt sikerei, a zsinórban nyert BL-címek után el kell felejteni. Nyáron fel lesz frissítve a keret, 2-3 világsztár biztosan érkezik, de ez már más lapra tartozik. A vendég dekoncentrációja biztosan elég lesz egy hazai gólhoz, Pellegrino csapata jóval erősebb védelmeket is feltört már idén. A Blancók utolsó 13 tétmeccsét nézve mindössze egyet sikerült lehozni kapott gól nélkül...

Címkék: sportfogadás, tipp,