Lebukott az apa-lánya üzemeltette illegális szerencsejáték terem

2019-10-11
Az oklahomai nyomozók nemrégiben lefüleltek egy bárból nyíló illegális szerencsejáték barlangot – melyet a hírek szerint egy apa-lánya páros üzemeltetett.

 

A hatóság az alkoholos italokat árusító helyekre vonatkozó jogszabályok betartása kapcsán kutatta át az Enzone elnevezésű bárt egy bírói végzés után, ekkor találták meg a nyerőgépeket és játékasztalokat egy titkos teremben. A rendőrségi közlemény szerint a helyet az Enzone tulajdonosai – Michael Yones és lánya, Carrie Reddine – üzemeltették. 

 

Mikor kérdéseket tettek fel nekik az egy kis ajtón keresztül látható nyerőgépekkel kapcsolatban, a bár alkalmazottai tagadták, hogy lennének ott nyerőgépek. A nyomozók aztán alaposan átvizsgálták a helyiségeket. A keresés során egy “rejtett helyiség ajtajaként” szolgáló állványt találtak. - nyilatkozta a rendőrség a helyi TV-állomás riporterének. Yones nem volt hajlandó kinyitni az ajtót a rendőrség kérésére, a rendőrség azonban betörte azt, és a rejtett helyiségben a nyomozók nyerőgépeket és játékasztalokat találtak. A hatóságok rejtett kamerákat is találtak a pókerasztalok felett és a terem más részein, egy konyhai fagyasztóban pedig készpénzre is bukkantak.

 

Yones-t, Reddin-t és három alkalmazottat letartóztattak, hogy pontosan milyen vádat emelnek ellenük, még nem ismert…

 
Címkék: nyerőgép,