Leállt a szerencsejatek.hu és a lottók oldalai

2012-12-15
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint hat órája nem elérhető a cég oldala, a szerencsejatek.hu, de a TippMix és a lottók oldalai sem mennek.

 

"A Szerencsejáték Zrt. honlapja átmeneti technikai hiba miatt jelenleg nem elérhető. A hiba elhárításán folyamatosan dolgozunk" - a hibaüzenet 6 órája került ki a Szerencsejáték Zrt. facebookos oldalára, de a honlap a folyamatos javítás ellenére sem jön még be. A cég tájékoztatása szerint a bet.szerencsejatek.hu címen elérhető online fogadási oldal zavartalanul működik, a hvg.hu tapasztalatai szerint olyannyira, hogy a szerencsejatek.hu főoldal címére is ez jelenik meg.

 

Az Index szerint ezzel párhuzamosan hosszú várakozás után hibaüzenetet dob a tippmix.hu, a lotto.hu, az otoslotto.hu és a hatoslotto.hu is.

 

Tulik Ágnes, a társaság szóvivője azt mondta: az informatikusok dolgoznak a probléma megoldásán. Azt, hogy mikor áll helyre a működés, egyelőre nem tudják, a szolgáltatónál adódtak problémák. A főoldalon általános információk, részvételi szabályzatok és a nyereményközlés található, de ezt elérhetővé teszik máshol - tette hozzá.

 

Forrás: hvg.hu