LeBron James visszatér Clevelandbe, de már a Lakers-szel

2018-11-21
LeBron James élete és karrierje új fejezettel gazdagodik. Először Cleveland után elment a napfényes Floridába, aztán visszatért Ohióba, és a Cavsnek is nyert bajnoki címet. Nyáron viszont lelépett, és a kaliforniai LA Lakers játékosa lett.

Cleveland Cavs- LA Lakers

NBA - Alapszakasz

Online sportfogadás tipp: Lakers -5,5 pont

Unibet odds: 1,52

Kezdés: csütörtök, 02:00

 

Ahonnan James eligazol, ott űr keletkezik. Szupersztárról beszélünk, így ezen nem kell csodálkozni. James nélkül a Cavs vergődik, a 15 meccsből 2-őt nyert meg az ohiói együttes, és 13-at elveszített. Ebben persze közre játszik az is, hogy sok sérültje volt és van ennek a csapatnak, tipikus szegény embert az ág is húzza eset.

November 15-én 24 ponttal kapott ki a Washington ellen, majd most 20-án 9-cel a Detroit ellen. Sérült és nem játszik a Lakers ellen sem G. Hill, K. Love, Dekker és J.R. Smith, valamint Sexton pályára lépése is kérdéses. Sexton legutóbb a csapat legjobbja volt a pontokat illetően, ha tényleg nem tudja vállalni a játékot, nem kis gondban lesz a Cavs. Larry Nance JR legutóbb közel 20 perc alatt -28-as mutatót hozott össze, még úgy ahogy Zizic volt hasznára a csapatnak.

Ez a Cavs ilyen formában nem NBA-kaliber. Nincs vezére, aztán akik vezérek tudnának lenni, azok sérültek. Korver sem teljesen egészséges, szóval itt a probléma nem kevés. Közben a Lakers kezd összeérni, a kezdeti nehézségek után egyre jobban működik a kaliforniai együttes. Utolsó 5 meccséből négyet behúzott, sikerült megverni például a nyugati éllovas Portlandet is. Rondo marad ki egyedül, de Ingram és Caldwell-Pope megoldja, na meg amúgy is LeBron irányít.

Egyébként, ha már James, akkor meg kell említeni, hogy legutóbbi meccsén a Lakers mezében a Heat ellen 51 pontot szórt, többek közt 8/6-ot dobott triplából. Ha a Cavs ellen is ebben az üzemmódban játszik, netán kijön a lépés mellette még valakinek, hát nem 5-6, hanem 25-26 ponttal is nyerhet a Los Angeles.

Címkék: sportfogadás, tipp,