Labdarúgó NB I - Ismét a Győr nyerte a Családbarát Stadion-versenyt

2013-06-20
Ahogy 2011-ben, úgy ezúttal is a Győri ETO FC nyerte a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) és a Sport TV által meghirdetett Családbarát Stadion-versenyt.

 

A Sport TV-nek az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményéből kiderült, hogy a győztes egymillió forinttal, valamint a Sport TV felületén 10 millió forint értékű reklámkampánnyal gazdagodott. Előbbi összeget olyan célra használhatja fel, mellyel szurkolói számára még kedvezőbb, vonzóbb feltételeket teremthet.

A verseny az alapján dőlt el, hogy a Sport TV és az MLSZ helyszínen tartózkodó kollégái pontozólapokat töltöttek ki, többek között az infrastruktúrát, a hangulatot és a gyerekek, családok számára kínált egyéb kikapcsolódási lehetőségeket figyelembe véve. A pályán is bajnok győriek a maximális 75 pontból 66,4-es átlagot értek el és a Videotont, valamint a Diósgyőrt megelőzve végeztek az élen.

"A csapatok feladata szórakoztatni a közönséget, a nézők feladata pedig, hogy jól érezzék magukat. Ha ezt olyan korszerű létesítményben tehetik, mint az ETO Park, a viselkedés is korszerű, európai lesz" - mondta Borbély Zoltán, az MLSZ jogi igazgatója.

Horváth Cs. Attila, a Győr klubmenedzsere szerint egyébként is biztosan lettek volna akciók és rendezvények, de a kampány miatt plusz erőket mozgósítottak.

"A Sport TV szeretné, ha újra sikk lenne Magyarországon futballmérkőzésre járni" - fogalmazta meg a kampány célját Máté Pál, a tévé főszerkesztője.

A Sport1 július 6-án 18 órától tűzi először műsorára azt a 60 perces filmet, amelyet a klubok családbarát kezdeményezéseiről készítettek.

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,