Labdarúgó NB I - Ferencváros-Debrecen és MTK-Győr rangadó - ELŐZETES

A címvédő Debrecen a Ferencváros otthonában lép pályára a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának vasárnapi rangadóján.

    

Mindkét gárdának van mit törlesztenie szurkolói felé. A hajdúságiak legutóbbi két mérkőzésüket elveszítették, előbb a Videoton otthonában rendezett rangadón, majd hazai környezetben a Pakstól kaptak ki, ráadásul utóbbi mérkőzés egy tizenöt hónapos hazai veretlenség végére tett pontot.

A Ferencváros az előző fordulóban az MTK elleni örökrangadón kapott ki 4-2-re, amivel megszakadt a gárda hét mérkőzésből álló veretlenségi sorozata. Ami a zöld-fehér szimpatizánsoknak ennél is fájóbb lehet, hogy az együttes úgy kapott ki a Hidegkuti Stadionban, hogy - a Győr elleni, egy héttel korábbi döntetlenhez hasonlóan - hatalmas mezőnyfölényben futballozott, és rengeteg helyzetet elpuskázott.

A listavezető Győr éppen az MTK vendége lesz. Pintér Attila együttese a második forduló óta őrzi veretlenségét, igaz, a legutóbbi fordulóban hazai pályán csak gól nélküli döntetlent ért el a Honvéd ellen.

Az egyre jobb formában lévő Videoton - amely csütörtökön a Basel otthonában vendégeskedik az Európa Liga csoportküzdelmeiben - azt a Kecskemétet fogadja, amely a korábbi válogatott csatár, Horváth Ferenc irányításával öt mérkőzésből négyet megnyert, egyszer pedig - pont múlt héten - döntetlent játszott.

 

A 14. forduló programja:

    péntek:

Diósgyőri VTK - PMFC-Matias 17.00, v.: Kassai

FGSZ Siófok-Lombard Pápa Termál FC 19.00, v.: Erdös

    szombat:

Szombathelyi Haladás-Újpest FC 14.00, v.: Andó-Szabó

Egri FC-Budapest Honvéd 16.00, v.: Berke

MVM Paks-Kaposvári Rákóczi 16.00, v.: Radványi

MTK Budapest-Győri ETO FC 18.30, v.: Solymosi

    vasárnap:

Ferencváros - DVSC-TEVA 16.30, v.: Fábián

Videoton FC-Kecskeméti TE 18.30, v.: Farkas

            

    

Forrás: MTI

 

Címkék: sportfogadás,