Labdarúgó-válogatott - Egervári kísérletezik Kuvait ellen

2013-06-06
A kísérletezésre használja majd csütörtökön a Kuvait elleni felkészülési mérkőzést Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A svájci Nikolaj Hänni vezeti majd a mérkőzést.

  

A szakember szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, a játékosok személyét, illetve a taktikát illetően is szeretne majd több variációt kipróbálni a Győrben 20.30 órakor kezdődő összecsapáson.

Egervári Sándor hozzátette: nagyon örül annak, hogy a játékosok így a bajnokságok végeztével is szívesen, motiváltan érkeztek a válogatotthoz.

A tréner szokásához híven nem árulta el a kezdőcsapatot, annyit azonban megosztott a sajtó munkatársaival, hogy a kapuban egészen biztosan Bogdán Ádám áll majd, elől pedig a Magyar Labdarúgó Szövetség éves díjátadóján a legjobb játékosnak járó elismerést begyűjtő Böde Dániel rohamozza majd a vendégek kapuját.

 

 

 A svájci Nikolaj Hänni vezeti a magyar labdarúgó-válogatott csütörtökön 20.30-kor kezdődő, Kuvait elleni barátságos mérkőzését. A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai beszámolója szerint a bíró segítője két honfitársa, Johannes Vogel és Charles Helbling lesz.

A belépőket 10.00 és 20.00 óra között a meccs helyszínén, a győri ETO Parkban található ETO Shopban is megvehetik a szurkolók a találkozó napján. A jegyek egységesen 600 forintba kerülnek.

 

 

Forrás: MTI

Címkék: labdarúgás,