Krasnodar - Olympiakos: Négy gól előny még nem ér továbbjutást

2019-08-26
Az Olympiakos 4-0-ra megverte a Krasnodart a play off kör első meccsén, így a továbbjutás valószínűleg eldőlt. Viszont az elmúlt 2-3 év bizonyította, hogy a négy gól előny még nem jelent automatikus továbbjutást.

Krasnodar - Olympiakos

Bajnokok Ligája - Play off kör, visszavágó

 

Online sportfogadás tipp:  Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1,68

Kezdés:  2019.08.27. 21:00

 

Az Olympiakos kihozta az első meccsből a maximumot. Guerrero a 30. percben vezetést szerzett a görög csapatnak, az egy-gólos előnyt pedig egészen a 78. percig őrizte, amikor is Randelovic megduplázta az előnyt. A szerb a 85. percben újra betalált, és a szétesett Kransnodart Podence tette a földdel egyenlővé, hisz a 89. percben beverte a 4. 'szöget' a Krasnodar koporsójába. Jó kérdés, hogy fel lehet e állni 0-4-ről úgy, hogy idegenben a csapat nem lőtt gólt.

Egy dolog biztos, a Kubannak nincs mire várni. Meg kell próbálni a lehetetlent, igazából bután hangzik, de a Krasnodar itt már csak nyerhet. Ez a párharc gyakorlatilag elúszott, a BL-t erre az idényre lehet temetni. Viszont csodák vannak, ott a PSG-Barca párharc, a katalánoknak sikerült 0-4-ről továbbjutni. Ha sikerül egy-két korai gólt lőni, netán jön egy kiállítás vendég részről, akkor semmi sem lehetetlen.

 

A tipp

Nem túl bonyolult tipp, és az indok sem az. A Krasnodar azért a 4-0-ás pofon ellenére jó csapat. Remek játékosok, kreatív játékosok zöme, akik azért nem véletlenül harcolták ki Oroszországban a BL-indulás lehetőségét. Az orosz bajnokság azért közvetlenül ott van a top5 mögött Európában, és nagyjából a világot tekintve is. Otthon ha más nem, a becsület miatt menni fognak Vilhenáék, és gólt fognak lőni. Hogy egyet, vagy sokkal többet, az ilyen szempontból lényegtelen.

Viszont az Olympiakos sem fog tétlenkedni, és elég csak az első meccsre visszagondolni. Ott a gólt üldöző orosz együttes túl sokat kockáztatott, fellazult, és a görög csapat futószalagon gyártotta a gólokat. Az első meccsen elég volt 20 perc üresjárat a három kapott gólhoz. Itt most a Krasnodarnak a kezdő sípszótól kockáztatnia kell, elég nehéz elképzelni, hogy a szellős védekezés mellett az Olympiakos nem visz végig egy kontrát, és fejez be góllal.

Egyébként is orrmotoros csapat, és igazából a kapott gólok már az első összecsapáson is megvoltak, most majd jönnek a lőtt gólok is. Gólokban gazdag meccsre számítunk, 1,68-ért egész jó tippnek tűnik a mindkét csapat lő gólt opció.

Címkék: sportfogadás, tipp,