Közvetítések a női kézilabda Eb-ről

2012-12-04
Az M2, a Kossuth Rádió és a telesport.hu is közvetíti a magyar női kézilabda-válogatott mindhárom csoportmérkőzését a kedden kezdődő szerbiai Európa-bajnokságról.

 

Az M2 és a telesport.hu élőben sugározza majd a kontinensviadal első magyar érdekeltségű találkozóját, a horvátok elleni összecsapást kedden, 20.00 órától, a Kossuth Rádió pedig 21.05-től közvetíti a mérkőzés második félidejét.

 

A televíziós közvetítés helyszíni kommentátora Gundel Takács Gábor lesz, oldalán Borsos Attilával, a magyar szövetség elnökségi tagjával, aki szakkomentátorként lesz jelen. A stúdióban Knézy Jenő Mocsai Lajossal, a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával közösen elemzi majd a látottakat. A rádióban P. Fülöp Gábor kommentálja majd a második félidő történéseit.

 

A szerdai, németek elleni meccset 20.00 órától sugározza élőben az M2 és a telesport.hu, a találkozó második félideje 21.05-től a Kossuth Rádióban is hallható lesz. A magyarok utolsó csoportmérkőzését, a spanyolok elleni pénteki összecsapást 18.15-től közvetíti élőben az M2 és a telesport.hu, a 19.05-kor kezdődő második játékrészt pedig a Kossuth Rádió is sugározza.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: kézilabda, tv-műsor,