Közel egymilliós nyeremény a TippmixPrón

2014-06-05
A szerencsés fogadó 4-es kötése, ahol négy labdarúgó-mérkőzés végkimenetelét tippelte meg tökéletesen, 20.000 forintos tétre 922.131 forintot fizetett.

 

A 22. heti Tippmix-ajánlat szerves részét képezték a június 12-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság résztvevő csapatainak felkészülési mérkőzései, amely fogadási lehetőségek természetesen „megmozgatták” a tippmixelőket is. A legnépszerűbb események rangsorában a Hollandia – Ghána összecsapás zárt az élen, méghozzá – a kiegészítő fogadások adatait is számolva – 140.679 fogadáskötéssel, melyet csak távolról tudott megközelíteni a Németország – Kamerun találkozó a maga 119.837 megkötött fogadásával. A nem túl eseménydús, ám Montolivo sérülését és vb-ről történő lemaradását eredményező Olaszország – Írország derbi bizonyult az elmúlt játékhét harmadik legkedveltebb eseményének fogadóink körében, 114 854 szelvényen szerepelve. Anglia és Peru legjobb labdarúgóinak „randevúja” sem panaszkodhatott érdektelenségre majdnem 106 ezer fogadással, ahogy a Horvátország – Mali ütközet több mint 95 ezer alkalommal történő megjátszása is kiváló adatnak minősül.

 

A legtöbb kifizetett nyereményt tömörítő toplistánk dobogósai is a világbajnokságra készülő labdarúgó-válogatottak mérkőzései közül kerültek ki. A legjobban a francia nemzeti tizenegy Norvégiával szembeni magabiztos győzelme fizetett, ugyanis a helyesen tippelők ezen találkozó révén – a kiegészítő fogadási lehetőségeket is figyelembe véve – összesen 62,79 millió forinttal gazdagodtak. Az 1966 óta vb-címről álmodó Anglia a brazíliai eseményről lemaradó Perut múlta felül 52,33 millió forintot érően, míg Svájc legjobb labdarúgóinak Jamaika ellenében jegyzett 1-0-s diadala 46,74 milliós nyereménnyel járt együtt. Uruguay a svájciakhoz hasonló nehézségek közepette, 1-0-val „rendezte le” az Észak-Írország elleni felkészülési mérkőzését, ami több mint 35 millió forintot ért a tippmixelőknek. Figyelemre méltó, hogy ez utóbbi találkozónál is több nyereményt jelentett a Touloni Ifjúsági Tornán lejátszott Kína – Portugália találkozó, ami összesen 36,73 millió forint kifizetését eredményezte.

 

Grand Slam-tenisztornákon soha korábban nem fordult még elő a női egyes mezőnyben olyasmi, ami a 2014-es Roland Garroson esett meg. Ugyanis mind az első helyen kiemelt Serena Williams, mind pedig a második kiemelési sorszámot birtokló Na Li kiesett az első két forduló során, amely tényekkel a legváratlanabb eredmények szekciójában foglalkozunk. Az amerikai világelső Garbine Muguruza Blancótól kapott ki sima két játszmában (1.845 szelvényből 75 helyes tipp, nyertes odds: 8,00), a kínaiak GS-győztese pedig Kristina Mladenovic tudása előtt volt kénytelen fejet hajtani (2.983 szelvényből 104 nyertes tipp, 6,50-es szorzó mellett). A magyar labdarúgó-bajnokság zárófordulójának tulajdonképpen már bajnokként vághatott neki a Debrecen csapata, amely meg is látszott Kondás Elemér játékosainak teljesítményén, ugyanis a „Loki” saját közönsége előtt egy 0-2-es, Honvéd elleni vereséggel ünnepelte a klub fennállásának hetedik bajnoki aranyérmét (56.512 szelvényből 1.517 tökéletes tipp, 10,00-s nyereményszorzó).

 

A magyar érdekeltségű események között megtaláljuk a bajnok Debrecen legfőbb riválisának, a Győrnek az utolsó fordulóban letudott NB I-es mérkőzését is. Horváth Ferenc csapata a Mezőkövesd ellen 5-0-s győzelmet jegyzett, sok tippmixelő nagy örömére (56.104 szelvényből 53.628 helyes tipp, nyertes odds: 1,23). Egy másik zöld-fehér klub, az FTC labdarúgócsapata a Paks 2-0-s legyőzését követően igazán boldog lehetett, hiszen a sorozatban aratott kilencedik bajnoki diadal bronzérmet, és nemzetközi kupaindulási jogot ért a ferencvárosiaknak (54.223 szelvényből 49.410 remek tipp, 1,28-as szorzó mellett). A Veszprém férfi kézilabdacsapatának egy egész ország szurkolt a múlt héten, ugyanis Nagy Lászlóék a Bajnokok Ligája kölni Final Fourjában léptek pályára. A mieink az elődöntőben – talán a rutin hiányában – csúnyán elrontva a második félidőt kikaptak a Kiel együttesétől (végeredmény: 29-26 a németeknek, 51.505 szelvényből 5.979 hibátlan tipp, 1,98-as nyereményszorzóért), majd a bronzmérkőzést is elbukták 26-25 arányban a Barcelonával szemben (15.891 szelvényből 6.105 tökéletes tipp, 1,45-ös oddsért). A férfi kosárlabda-bajnokságban az elődöntők harmadik mérkőzésein sem született meglepetés: az Atomerőmű a Sopront (16.408 szelvényből 15.227 nyertes tipp, 1,10-es odds), a Szolnok pedig a Kaposvárt (11.200 szelvényből 10.249 tökéletes tipp, 1,05-ös szorzó) magabiztosan „elintézve” biztosította helyét az idei kiírás fináléjában.

 

A játékhét legügyesebb fogadója cím kiérdemléséhez ezúttal a tenisz világában való jártasság is kellett, ugyanis egy nagykőrösi tippmixelő 200 forintos tétre tudott nyerni 372.736 forintot úgy, hogy összesen tizenhárom, a Roland Garros első fordulójában letudott összecsapás végkimenetelét találta el, amihez ezúton is gratulálunk!

 • N. Almagro - J. Sock V
 • J. Zopp - T. Haas H
 • G. Dimitrov - I. Karlovic V
 • A. Seppi - S. Giraldo H
 • I. Sijsling - D. Ferrer V
 • G. Monfils - V. Hanescu H
 • R. Gasquet - B. Tomic H
 • L. Hewitt - C. Berlocq V
 • M. Llodra - F. Verdasco V
 • P. Kohlschreiber - P. Riba H
 • A. Golubev - A. Murray V
 • A. Kleybanova - S. Halep V
 • C. Garcia - A. Ivanovic V

 

A Tippmixprón a 22. hét során is találkozhattunk kiemelkedő nyereménnyel, különös tekintettel azon fogadó 4-es kötésére, ahol négy labdarúgó-mérkőzés végkimenetelének tökéletes megtippelése 20.000 forintos tétre 922.131 forintot fizetett. Egy másik játékos főként a Roland Garros teniszmérkőzéseire építette 17-es (!!!) kötését, amely 100 forintos tét mellett 22.864 forinttal növelte a fogadó számláját. A kombinációs fogadások rendre népszerűnek bizonyulnak, ezúttal egy „Canadian” fantázianévre keresztelt fogadási sémát játszó Tippmixpro-felhasználó szelvényét illendő kiemelni: a 100 forintos alaptéttel – összesen 2.600 forinttal – megjátszott öt esemény közül „csupán” négynek eltalálva a kimenetelét 69.405 forintot nyert ezen sportfogadó.

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt