Kockázatmentes fogadás a Man City - Real Madrid meccsre

2016-04-26
A Man City április 26-án, kedden a Real Madrid csapatát fogadja a Bajnokok Ligájában, és a Bet365 egy fantasztikus élő fogadást kínál ebből az alkalomból.

 

A bet365 akciójában, ha egy játékos megtesz egy mérkőzés előtti fogadást a Man City v Real Madrid mérkőzésre, az iroda megajándékozza egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással. 

 

Ahhoz, hogy valaki jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tenni egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadni a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. 

 

Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizeti a bet365 a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 3.000 Ft*).

 

Amennyiben a játékos az élő fogadásnál több mint egy választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.

 

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben az irodánál, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Mérkőzés szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.