Kockázatmentes fogadás a Barcelona v Real Madrid meccsre

2016-12-02
A Barcelona december 3-án, szombaton a Real Madrid csapatával mérkőzik meg a Primera Ligában, a Bet365 pedig kockázatmentes élő fogadási lehetőséget kínál ennek apropóján.

 

A promóció lényege:

 

Ha valaki megtesz egy mérkőzés előtti fogadást a Barcelona v Real Madrid mérkőzésre, a Bet365 megajándékozza egy azonos értékű kockázatmentes élő fogadással.

 

Ahhoz, hogy a játékos jogosult legyen a kockázatmentes élő fogadásra, egyszerűen meg kell tennie egy fogadást a vonatkozó meccsre a kezdőrúgás előtt, majd fogadni a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. 

 

Amennyiben a játékos ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét az iroda visszafizeti a legnagyobb mérkőzés előtti fogadás értékéig (maximum visszafizetés 8.000 Ft*).

 

Amennyiben az élő fogadásnál a játékos több mint egy választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül a kockázatmentes fogadásnak. Minden fogadást a szokásos módon kell fizetni és leadni, és a Felvehető most funkcióval egészben vagy részben lezárt fogadások nem érvényesek ennél az ajánlatnál.