Kiszórta az ablakon 6,6 milliós nyereményét a szülinapját ünneplő francia

2014-01-13
"Jót" mulatott a hétvégén egy születésnapját ünneplő francia férfi Uruguay-ban. 30.000 dolláros kaszinónyereményét szélnek eresztette, és 100 dollárosokkal gyújtotta meg szivarját.

 

A spanyol El Pais újság szerint a férfi az ország délkeleti részén fekvő elegáns Punta del Este üdülőközpontban szállt meg, és az ottani kaszinóban tett szert a 30.000 dolláros nyereményre. Előtte persze a Moby Dick nevű pubban megadta az alaphangulatát az estének.

 

A szerencsés vendég nem csak az italtól, de a nyereménytől is alaposan megrészegült; először százdollárosokkal gyújtott szivarra, majd az egész nyereményt a kaszinó teraszán állva szétdobálta. 

 

 

Örült ennek a személyzet, az egyik mosogató alkalmazott azzal dicsekedett, hogy 3000 dollárt sikerült összeszednie, mások 100 és 500 dollár közötti összegekről számoltak be. Az eset reggel 6:30 és 7:30 között történt.

 

Amikor a férfi a buli végeztével vissza akart térni szállására, észrevette, hogy egy fillérje sem maradt a zsebében, így kölcsön kellett kérnie, hogy taxit hívhasson. :) 

 

Címkék: kaszinó, nyeremény,