Kilmarnock FC - Rangers: Jöhet egy gólgazdag szezonzáró?

2019-05-19
A Rangers az előző idényben sem aprózta el, ha stílszerűek akarunk lenni, nem voltak skótok a gólokat illetően.

Kilmarnock - Glasgow Rangers

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

Unibet odds: 2.05

Kezdés: vasárnap, 16:00

 

Az előző idényben a Rangers egy 5-5-ös döntetlennel búcsúztatta a szezont, amivel akkor megszerezte a dobogót a Hibernians ellen. Ha ott a Hibs nyer, akkor a Rangers nem indulhat az EL-ben, szóval annak a találkozónak komoly tétje volt, mégis képesek voltak a skótok egy 5-5-ös remire.

Itt most nincs tét, legalábbis ami a Rangerst illeti. Morelos-ék nyugodtan focizhatnak, a 2. hely biztosítva van, lehet tolni egy jó meccset zárásként. A Kilmarnock viszont még harcban van a dobogóért, ehhez pedig meccset kéne nyerni, vagy bízni abban, hogy több pontot szerez, mint a párhuzamos meccsen az Aberdeen a már tét nélkül focizó Hibs otthonában.

A Kilmarnock egyébként idén jubilál, a csapat, a klub 150 éve alakult meg, szóval nem most, egyike a legősibb focicsapatoknak, sportkluboknak. Ha sikerülne egy ilyen idényt a dobogón zárni a két nagy mögött, az igazi megkoronázása lenne a szezonnak. Az biztos, hogy a hazai együttes mindent meg fog tenni a győzelem érdekében.

Igazából a gólok ellen szól a K'nock közelmúltja, ez a csapat ritkán játszik sok gólos meccset. Volt egy 5-0-ás győzelme a Hamilton ellen még márciusban, azóta csupa-csupa 1-, max. 2-gólos találkozó. Persze, ha a Rangers felvállal egy nyílt játékot, ahol belefér majd a kapott gól is, akkor lehet ez extrém gólszámú mérkőzés is. Épp a tavalyi 5-5 a bizonyíték rá, hogy a szezonzárókon azért előfordulnak furcsaságok. A mi tippünk, hogy a K'nock alapításának jubileumi évét egy emlékezetes meccsel zárja a csapat.

Tipp: 3-2

Címkék: sportfogadás, tipp,