Kilencszer adta fel ugyanazt a lottót – kilencszer nyert!

2018-07-20
Bízott a számaiban, és így közel 250 millió forintnyi összeget nyert egy férfi.

 

Egy kétgyermekes massachusetts-i férfi 900 ezer dollárt, mintegy 248 millió forintot nyert az állami Mass Cash elnevezésű lottón, miután ugyanazokat a lottószámokat kilencszer megjátszotta, kilenc különböző helyen vásárolt szelvénnyel.

 

Robert Lundstedt a Bridgewater Independent című lap újságírójának elmondta, hogy már 26 éve ugyanazzal az öt számmal (1-7-11-26-30) játszik az állami lottón. Saját bevallása szerint hétfőn olyan szerencsésnek érezte magát, hogy kilenc szelvényt vett ugyanazokkal a számokkal. A hétfő esti sorsolás előtt Lundstedt egy szelvényt a lányának, Kristennek, egyet pedig a fiának, Briannak adott.

 

A Massachusetts állami lottótársaság szerint Lundstedt egészen addig nem tudta, hogy nyert, míg kedden meg nem állt egy boltnál, hogy papírtörlőt vegyen. Akkor szkenneltette be a szelvényeit, és tudta meg, hogy mind a kilenc szelvénnyel 100-100 ezer dollárt nyert.

 

 

Lundsted felhívta a feleségét, és mondta neki, hogy menjen haza. Mikor megérkezett, először csak egy szelvényt mutatott meg neki. „Úristen, Rob, végre nyertél!” kiabálta – majd a férfi sorra kezdte előhúzni a többi szelvényt is. „Egyre csak dobálta elém a szelvényeket, én meg azt mondogattam ’Istenem, szórakozol velem?’ Őrületes volt.” – mesélte a hölgy az újságíróknak.

 

A férfi és gyerekei július 11-én jelentkeztek a lottótársaságnál a nyereményért. Mindkét gyerek úgy nyilatkozott, hogy a tanulmányi hitelüket fogják visszafizetni a pénzből. Lundstedt, aki egyébként asztalos, 700 ezer dollárt kap adózás előtt, ő a házának a hitelét szeretné visszafizetni.

 

Azt mondja egyébként, hogy továbbra is ezekkel a számokkal fog játszani. „Újra be fognak jönni.”- jelentette ki magabiztosan.

 
A taktika kipróbálásához remek alkalom lehet a péntek eseti Mega Millions sorsolás, melyen a világ jelenlegi legnagyobb lottófőnyereményét, 422 millió dollárt, azaz 117 milliárd forintot lehet nyerni. 
Az amerikai Mega Millions hasonlít a magyar ötös lottóhoz, annyi különbséggel, hogy itt a főszámok mellett egy plusz számot is meg kell jelölniük a játékosoknak. Az öt főszámot 70, a Mega Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 25 szám közül kell kiválasztani.
 

kedden és pénteken sorsolt játékban természetesen nem csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, és szerencsére nem kell az Államokba se kiutazni ahhoz, ha valaki meg szeretné kísérteni a szerencséjét. Ma már több olyan online lottózó is létezik (például a theLotter, vagy a Lottosend), ahol egy kis felár ellenében bárki megveheti a szelvényét (a legtöbb helyen ráadásul olyan akciókat, illetve üdvözlő bónuszokat is ki lehet fogni, hogy a játékos visszakapja a szelvény teljes árát), de a Lottolandnél például arra is van lehetőség, hogy a kihúzott számokra szelvény nélkül fogadjunk

 

MegaMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

Fogadás a Mega Millions számaira a Lottoland oldalán

MegaMillions szelvény vásárlása a Lottosend oldalán