Kilenc hónap elteltével találta meg a százmilliókat érő lottószelvényét

2018-10-05
Cornelius Naujoks már kilenc hónapja multimilliomos volt, csak nem tudott róla… aztán egy nagytakarítás mindent megváltoztatott – előkerült ugyanis egy elfeledett lottószelvény.

 

A kanadai férfi még tavaly év végén vett egy Lotto Max szelvényt, de aztán teljesen elfeledkezett róla. A szelvény kilenc hónapig az irodai fiókjában hevert – mígnem nagytakarításra került sor. Megtalálta a szelvényt, és végre ellenőrizte a számokat – ekkor fedezte fel, hogy eltalálta a 2017. december 15-i Lotto Max sorsolás nyerőszámait (3, 10, 25, 26, 33, 39 és 47), és így forintban számolva úgy 210 milliót nyert.

 

„Nem hittem a szememnek, mikor megláttam az összeget. Megrohantak az érzelmek.” – mesélte a nyeremény átvételekor. A nyereményből egy új házat és egy új autót szeretne venni. „Már beszéltem is egy kereskedővel. Nagyon szeretnék egy Ford Mustang GT-t”.

 

Cornelius Naujoks - aki már tudja, hogy néha érdemes nagytakarítást rendezni...

 

Nagy hét volt ez a kanadai lottónyertesek számára – ugyanezen a héten ugyanis végetért egy kanadai négynéni-unokaöccs páros, Barbara Reddick és Tyrone MacInnes lottóvitája. Mi is hírt adtunk róla, hogy Ms Reddick beperelte 19 éves unokaöccsét, amiért az igényt tartott a lottónyereménye felére. Végül peren kívüli egyességet kötöttek – Ms Reddick 185 millió, unokaöccse 74 millió forintnak megfelelő összeget kapott a nyereményből.  

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán