Kézi BL: Győzelemmel nyitnának Bombac-ék

2018-09-16
A Velux EHF Bajnokok Ligája sorozatot Zágrábban kezdi a Szeged. Az előző idényben oda-vissza verte a Zágrábot, valószínű, hogy ebben az idényben sem lesz ez másként.

Zágráb-Szeged

Online sportfogadás tipp: Pick Szeged győzelem

Unibet odds: 1.22

Kezdés: vasárnap 19:00

 

A Szeged az NBI-ben három meccsel 'melegített' a BL-re, és nem is akármilyen három meccsel. Az Eger-Balatonfüred-Budakalász trió ellen 108 gólt dobott, az 36-os átlagot jelent. A 'füred elleni idegenbeli találkozón 37-ig jutott a Szeged, szóval eléggé egyben van a támadójáték.

A Zágrábot Lino Cervar irányítja, talán a mester a csapat legnagyobb erősége, viszont a keret talán gyengébb a tavalyinál. Tonci és Josip Valcic is visszavonult, ahogy minden idők egyik legnagyobb klasszisa beállós poszton, Igor Vori sem aktív már. Rajtuk kívül idén már nem Zágráb-játékos Obranovic, Miklavcic, Pavlovic és Dobrivoje Markovic.

Érkezők is voltak, de igazából egyedül Srsen érdemel említést, akit a szegediek jól ismernek, hisz az előző idényben az alföldi csapatnál játszott kölcsönben. Persze rajta kívül még jópár érkező volt, de hogy közülük kik jelentenek majd erősítést Srsenen kívül arra csak az idő adja meg a választ.

Természetesen a mieinknél is volt változás. Ment az említett Srsen, valamint Skube, Thiagus, Gorbok, Zubai, Sierra és Fekete. Érkezett viszont Canellas és Bombac, két irányító-átlövő, érkezett Srsen helyére Kasparek és Maqueda, Sierrát Alilovic pótolja, valamint Henigman.

Szóval nem akármilyen töltelék-játékosok érkeztek Szegedre, és ami a fő, hogy ezek a spílerek egyelőre óriási szívvel és óriási kedvvel játszanak. Nem biztos, hogy ez a lendület mindig marad, egész biztos, hogy lesznek kisebb-nagyobb hullámvölgyek és hegyek, de egyelőre Bombac és Canellas is JÁTSZIK, és amíg ők játszanak, addig nagy gond a gólokkal nem lesz.

A szegedi együttes tehát inkább erősödött, miközben a Zágráb inkább gyengült. Márpedig az előző idényben is 30 és 28 gólokat dobva nyertek Baloghék, legalább 30-ra most is jó lehet a Pick. Jó kedvű a csapat, lendületesen kézizik, pontosak a srácok, a zágrábi fal pedig gyengébb lesz, mint volt tavaly. Tippünk egyértelmű Szeged-siker, ami az unibeten 1.35-ös odds mellett fogadható.

Címkék: sportfogadás, tipp,