Kézi-vb: 'Meglepetést' szimatolunk a francia-horvát találkozón

2019-01-22
Franciaország fixen elődöntős, Horvátország számára viszont közel sem tét nélküli ez a találkozó. Duvnjakék számára nagyon fontossá válik ez a meccs, amennyiben Brazília legyőzi Izlandot.

Franciaország - Horvátország

Online sportfogadás tipp: Horvátország +3,5 gól

Unibet odds: 1,52

Kezdés: 2019.01.23. 18:00

 

A 2. csoportkör I-es csoportjában eldőlt, hogy a németek és a franciák jutnak az elődöntőbe. Izland teljesen elszállt, Spanyolország, Horvátország és Brazília viszont még reménykedhet, hogy a vb-n a top7 csapat között zár, és marad esély kijutni a következő Olimpiára. Brazília jó helyzetben van, mert azzal az Izlanddal játszik, amelynek már nincs különösebb célja. Ráadásul a brazilok majd a Pan American Games-es is kiharcolhatják az olimpiai részvételt, de az fix, hogy Toledóék mindent meg fognak tenni, hogy legyőzzék Izlandot. Ha ez összejön, akkor a horvátok számára nagyon fontossá válik a franciák elleni meccs. Konkrétan pontot kell szerezni, mese nincs.

A tipp azért picit rizikós, hisz a francia csapat azért fiatalabb, láthattuk, hogy mire képes Mem, Richardson, Remili vagy Fabregas. Viszont a franciák azért hajlamosak arra, hogy az ezekhez hasonló meccseken nem szakadnak meg. Brazíliát csak kettővel verték, a németekkel ikszeltek, és Oroszország ellen is csak egy góllal voltak jobbak. Korea és Szerbia azért 'megkapta a magáét', de az e két csapat nagyon kilógott az A csoportból. Aztán már a 2. körben Spanyolország is csak 33-30-ra kapott ki, szóval a picit is jobb csapatok szorossá tudták tenni a meccseiket a gallok ellen.

Ebben bízunk most is. Ráadásul, amíg a franciák tét nélkül játszanak, addig a horvátok számára élet-halál találkozó az Olimpia szempontjából, amennyiben a brazilok verik Izlandot. A horvát együttes nem fiatal, ott a csapattagok zömének egész biztosan az utolsó lehetősége, hogy részt vegyen Olimpián. Az utolsó szalmaszál, bele kell kapaszkodni. A gallok nem erre a találkozóra fognak összpontosítani, ők már az elődöntőre készülnek, és várják ellenfelüket. Horvátország számára viszont fontos lesz ez a találkozó, fontos lesz a pontszerzés, ha Brazília hozza a papírformát, és megveri Izlandot.

A mi tippünk, hogy Duvnjakék a maguk rutinjával, képesek lesznek a bravúrra! Ennek ellenére mi is inkább a biztosabbat választjuk, és egy Horvátország +3,5 gól opciót néztünk ki. Ebbe a három gólos horvát zakó is belefér, így nekünk a tipp szempontjából jó a szűk francia siker is, más kérdés, hogy annak a horvátok már nem fognak örülni.

Címkék: sportfogadás, tipp,