Kézi-vb: Bánhidi és Bodó góljaira számítunk

2019-01-13
Az Argentína elleni találkozón főleg Balogh és Lékai góljaira támaszkodott a magyar csapat. Bánhidi is betalált négyszer, Bodó viszont nem sokat tett hozzá, úgyhogy maradt benne gól bőven.

Magyarország - Angola

Kézi-vb, csoportkör

Kezdés: 2019.01.13. 16:00

 

Online sportfogadás tipp(ek):

 

  • Bánhidi góljai 3,5 felett @ 1.95 (unibet)

     

Bánhidi Bence 206 cm-es beálló, az argentinok sem tudták tartani. Ha őt meg tudjuk játszani, akkor nagy baj nem lehet Angola ellen. Ha ő megkapja a labdát, ott vagy kapura lő, vagy hetest harcolt ki, más lehetőség nincs. Fizikálisan a világ egyik legjobbja, ezt a BL-ben is hétről-hétre bizonyítja. A gauchók ellen 4 gólig jutott, mi abban bízunk, hogy ezt a (minimum) négyet most is hozza majd. Bodó, Lékai és Balogh is többször meg tudta őt játszani, ha az angolai védők kilépegetnek a lövőkre, ott marad Bánhidi, és lehet majd tömni labdával.

 

  • Bodó góljai 2,5 felett @ 1,72 (unibet)

     

A másik opciónk, hogy Bodó Ricsi mutat valamit valós tudásából. A nyitómeccsen nem ment neki, nem ízlett a Szeged sztárjának az argentin védekezés. Valószínűleg az angolai sem fog, de olyan alacsonyra szabták a határt a bukik, hogy ezt a tippet nem nagyon lehet kihagyni. Bodónak jó szezonja van, tőle akár 4-5 perc alatt is jöhet 3 gól, de vélhetően ennél bőven többet játszik majd. Egész biztos, hogy ő is ludasnak érzi magát, hogy a 'gladiátorok' ellen csak döntetlenre voltunk jók. Tény, Ricsitől egy gól rettentő kevés. Most sokkal többet fog vállalkozni, és ha jön az első lövése, akkor retteghet az afrikai kapus, mert jópár bombát kell majd hatástalanítani. Illetve kéne, mert Bodó a BL-ben a világ legjobb kapusait is mattolja meccsenként 4-5 alkalommal. Biztosak lehetünk benne, hogy Ricsi többet vállal majd, és akkor is lő legalább hármat, ha nem fog neki menni a játék.

Egyébként pedig az fix, hogy Balogh a 11-gólos meccse után külön figyelmet kap, Lékait, az irányítót pedig eleve szeretnék kivenni. Szélre az első meccsen sem húztunk le labdát, valószínű, hogy Angola ellen sem onnan lőjük majd a gólok zömét...

Címkék: sportfogadás, tipp,