Kézi-vb: A dán-francia összecsapáson sem értünk egyet a szorzókkal!

2019-01-25
Ahogy a Németország-Norvégia, úgy a dán-francia meccs szorzóival sem értünk egyet. Franciaország esélytelenebb? Miért?!

Dánia - Franciaország

Online sportfogadás tipp: Franciaország +1,5 gól

Unibet odds: 1,44

Kezdés: 2019.01.25. 17:30

 

Kezdjük azzal, hogy a francia válogatott az előző 5 vb-ből 4-et megnyert! Ennél nyomósabb érv kevés van. Az előző Eb-n a bronzmeccsen találkoztak, akkor is a gall együttes nyert, 32-29 arányban. Egyébként a két együttes előző négy meccséből egyet sem tudott megnyerni Dánia, szóval tényleg jó kérdés, miért Mikkel-Hansenék a favoritok.

Még csak a hazai pályáról sincs szó, hiszen az elődöntőket Németországban rendezik.

A tornán mutatott teljesítmény sem mérvadó. Való igaz, hogy Dánia hibátlan, és tény, hogy legyőzte Norvégiát meg a svédeket, de a franciák is hozták azokat a meccseket, amelyeket kellett. Németországgal egy mindkettejüknek jó döntetlent, a többi téttel bíró összecsapást pedig minimális energia ráfordítással húzták be.

Számíthat, hogy amíg az utolsó meccse Karabatic-éknak tét nélküli volt (le is adták a horvátoknak), addig a dánok igazi vérre menő tétmeccset játszottak a svédek ellen. Amíg a gallok csak alibiztek, és energiát spóroltak, addig a dán-svéd igen kemény ütközet volt. Szó sem volt megegyezett eredményről, bundáról. A svédek és a dánok is keményen játszott, nem telt el 5 perc a meccsből, és mindkét csapatnak megvolt az első 2 perces büntetése.

A mi tippünk, hogy az oddsokkal ellentétben ennek a párharcnak a franciák a favoritjai. Több lábon áll a gall csapat, és nem véletlen, hogy az utolsó 5 vb-ből 4-et megnyert. Ráadásul a franciákra jellemző, hogy nem a torna elején éles, hanem akkor, amikor jönnek a fontos, az igazán nagy téttel bíró meccsek, mint ez is.

Háromesélyben 2.30 a francia győzelem odds-a, a +1,5-ös hendikeppel megjátszott siker pedig 1,44-et ér az unibeten. Mi utóbbi mellett döntöttünk, hisz nagyon hasonló erősségű csapatok, könnyen előfordulhat akár az iksz is, vagy az, hogy egy gólt dönt valamelyik csapat javára.

Címkék: sportfogadás, tipp,