Kétszer egymás után nyert egy online kaszinó játékosa

2017-06-12
A villám igenis becsaphat kétszer is ugyanoda: Egy szerencsés játékos 1,7 millió angol fonttal (tehát úgy 595 millió forinttal) lett gazdagabb úgy, hogy egy hónap alatt kétszer is nyert ugyanazon az online nyerőgépen – ennek esélye 625 millió az 1-hez!

 

A BGO online kaszinó “Sandam” nicknéven regisztrált játékosa mindkétszer 20 fontnyi téttel játszott az IGT MegaJackpots Star Lanterns elnevezésű nyerőgépén. 

 

“Sandam” először nagypénteken nyerte meg a jackpotot – ekkor 1,13 millió fontot (396 millió forintot) zsebelt be. Három és fél héttel később ismét nyert ugyanazzal a játékkal, ezúttal 627 ezer fontot (219 millió forintot).

  

Statisztikailag több az esélye tehát annak, hogy valakibe belecsap a villám (10 millió az 1-hez), egyforma négyesikrei születnek (13 millió az 1-hez), Oscar díjat nyer (11.500 az 1-hez), vagy megtámadja egy cápa (11,5 millió az 1-hez), mint az, hogy kétszer nyerjen a MegaJackpot Star Lanterns játékon (625 millió az 1-hez)!

 

“Már azt sem tudtam elhinni, mikor először megnyertem a jackpotot” – nyilatkozta a negyvenes éveiben járó „Sandam” nickű hölgy. „De mikor kevesebb, mint egy hónappal később másodszorra is megtörtént, azt hittem, valami tévedés van. A nyereményből először egy új autót fogok venni, és a család is kapni fog egy csomó mindent.” – nyilatkozta a hihetetlenül szerencsés online kaszinó játékos.