Két jackpotot is nyertek két hét alatt ugyanabban a lottózóban

2020-11-09
Igen szerencsés hely lehet az a bizonyos pennsylvaniai üzlet, melyet most bizonyára megrohamozznak a játékosok.

 

A Pennsylvania Lottery állami lottótársaság közleménye szerint a Montgomery County-ban lévő üzletben vásárolt szelvénnyel szeptember 10-én egy játékos egy 1,4 millió dolláros, majd 24-én egy másik egy 379.545 dolláros főnyereményt csípett meg.

 

A szeptember 10-i jackpotot egy 20 dollárba kerülő Fast Cash Fever elnevezésű, úgynevezett „fast-play” játéknak köszönhette a szerencsés nyertes. Ez a játék hasonló a nálunk ismert kaparós sorsjegyekhez, azzal a különbséggel, hogy a szelvényt helyben, a boltban nyomtatja ki a terminál, és nem is kell lekaparni, azonnal látható, hogy nyert-e vagy sem.

 

A szeptember 24-i jackpot is egy ilyen fast-play játékon született, ennek a neve Campground Cash volt, és szintén 20 dollárba került. 

 

Az üzlet is jól járt, hogy nála született meg a nyeremény, hiszen a szabályok értelmében az elsőért 10 ezer, a másodikért 500 dolláros bónuszt kapott a lottótársaságtól.

 

EuroMillions Szupersorsolás – elővételben

November 20-án idén negyedszerre is megrendezésre kerül az EuroMillions Szupersorsolás, 130 millió eurós, azaz 47 milliárd forintos kiinduló jackpottal. A Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha nem lesz telitalálatos, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a 200 millió eurós jackpot plafont. A theLotter online lottózóban már elővásárlásban kaphatóak a szelvények a november 20-i sorsolásra.