Két év alatt kétszer nyert 1 millió eurót az EuroMillions lottón egy férfi

2018-06-15
1:16 trillióhoz volt az esélye annak, hogy kevesebb mint két év alatt kétszer nyer 1 millió eurót a lottón, de sikerült.

 

Egy francia férfi az elmúlt 18 hónapban kétszer is megnyerte a francia EuroMillions lottó My Million elnevezésű kiegészítő tombolájának 1 millió eurós fődíját. Matematikusok szerint ennek az esélye úgy 1 a 16 trillióhoz volt.

 

Az EuroMillions lottó francia verziójának játékosai minden lottósorsolás után automatikusan részt vesznek egy tombolasorsoláson is, a szelvényhez a vásárláskor automatikusan hozzárendelt számsorral. Amelyik szelvény számsora megegyezik a tombolán kisorsolttal, tulajdonosa megkapja az 1 millió eurós díjat.

 

A Le Parisian francia napilap cikke szerint a névtelenséget kérő játékos, aki a keleti Haute-Savoie régióban él, az EuroMillions My Million 2016. november 11-i és 2018. május 18-i sorsolásán is megnyerte az 1 millió eurós díjat.

 

A BBC arról adott hírt, hogy a férfi az első nyereményét követően is minden héten játszott, és elég rezignáltan vette tudomásul, hogy ismét nyert. „Valószínűleg már hozzászokott ahhoz, hogy nyer.” – nyilatkozta az újságos, ahol a férfi a szelvényt vette.

 

A szerencsés dupla nyertes azt mondja, hogy továbbra is játszani fog, és bízik abban, hogy igaz a régi mondás, ami szerint a dolgok mindig hármasával jönnek. 

Francia EuroMillions szelvények a theLotter online lottózóban