Kérdéses Szalai játéka a hollandok ellen

2013-10-08
Öten hiányoztak a pénteki, hollandok elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott kedd délelőtti edzéséről.

 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint Szalai Ádám, a Schalke 04 csatára belázasodott, ezért felmentést kapott a tréning alól, míg a német másodosztályban szereplő Greuther Fürth két magyarja, Stieber Zoltán és Korcsmár Zsolt még nem érkezett meg addigra a telki edzőtáborba. Hajnal Tamás és Lipták Zoltán pedig orvosi kontrollon vett részt.

 

"A szakmai stáb három csoportban dolgozott a játékosokkal, a kapusok - a délelőtt megérkező Megyeri Balázzsal kiegészülve - a szokásoknak megfelelően Andrusch József irányítása mellett gyakoroltak, Csábi József a védekező feladatokat vette át a védő játékosokkal, míg a többiek a másik oldalon Egervári Sándor vezetésével a támadásokat gyakorolták." - áll a honlapon. A második keddi edzésre 16 órától kerül sor.

 

A magyarok pénteken 20.30-tól küzdenek meg a vb-ezüstérmes és a vb-re már kijutott hollandokkal. Amennyiben nyernek, szinte biztosan elérik a pótselejtezőt érő második helyet a csoportban.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,