Kaszinózásért börtön - nem csak a távolkeleten!

2012-06-05
Nálunk Európában egy 18 éves fiatal már mindarra jogosult lesz, amire egy felnőtt. Vigyázzunk, Amerikában ez nem így van, különösen a kaszinókban nem!

 

Nemrégiben látott napvilágot a hír, hogy Withney Houston egyetlen lányát, a 19 éves Bobby Christina Brownt szerencsejátékban való részvételen kapták a Las Vegas-i MGM Grand Hotelben. Bobbi nem kifejezetten ezért utazott Vegasba, hanem elhunyt édesanyja nevében vett át egy díjat a városban, és sajnos nem tudott ellenállni a kísértésnek, hogy szerencséjét is kipróbálja.

 

Ez az egészséges kíváncsiság nem került volna az újságok címlapjára, ha mindez az Atlanti Óceánon innen zajlik, itt ugyanis 18 év a korhatár a kaszinókban, míg a  nevadai állami törvények szigorúan büntetik a 21 éven aluliak szerencsejátékban való részvételét. Bobbi ezért a kiruccanásáért fél év börtönt vagy ezer dollár pénzbüntetést is kaphat. 

 

Úgy véljük, az elhunyt sztárra való tekintettel a bíróság nem fogja börtönbe küldeni Bobbit, de nekünk nem árt vigyázni, ha 21 év alatt, vagy fiatal barátainkkal vágunk neki egy Las Vegas-i útnak.

21 év felett is vigyáznunk kell, ha a távolkeletre utazunk, és szeretjük a helyi kaszinókban tiszteletünket tenni.  Ebben az írásunkban az ottani szabályozásról olvashat.

Címkék: kaszinó,