Karlsruhe - Aue: Folytatódik a hazaiak ikszes szériája?

2019-11-11
Zsinórban hat meccsen keresztül játszott döntetlent a Bundesliga 2-ben a Karlsruhe csapata. Nem akármilyen széria, és ezen a lyukas hétfőn semmitől sem zavartatva megnézhetjük, hogy jön-e a hetedik iksz

Karlsruhe - Erzgebirge Aue

Németország - Bundesliga II

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1,76

Kezdés:  2019.11.11. 20:30

 

Érdekes kis csapat a Karlsruhe, hisz a bajnokságot hat döntetlen-mentes szériával indította. A fura nem ez, hanem ami utána jött. Zsinórban 6 iksz, méghozzá hat olyan iksz, ahol lőtt és kapott is gólt a KSC.

Most jönne zsinórban a hetedik iksz bajnokin, aminek egész biztos nem örülnének Hofmannék. A három pontos rendszerben a győzelem fizet igazán jól. Az iksszel nem igazán lehet előre lépegetni a tabellán. Egyébként a Bundesliga második vonalára is igaz, ami az elsőre, hogy idén nagyon együtt van a mezőny. A 4. Heidenheim és az utolsó Wiesbaden között 10 pont a távolság, szóval itt egy-két győztes meccsel sokat lehet ugrani előre.

Ez a Karlsruhe célja. Nyerni kell, ennyi iksz után egy újabb remi felér a zakóval. Valószínű, hogy az Aue is úgy gondolkodik, hogy csak a győzelem fizet jól, ezért számítunk mi egy élvezetes találkozóra. Egyébként is, a Karlsruhe hiába játszott hat remit zsinórban, ahogy írtuk is, rendre lőtt és kapott is gólt. Legutóbb a Sankt Pauli ellen 2-2 jött össze, előtte pedig két 3-3-as döntetlen. Szóval potyogtak a gólok, és abban bízunk mi, hogy ez a széria most sem szakad meg.

A vendégeknél ráadásul három védő hiányzik majd, Cacatalua mellett Kalig térdoperáció után lábadozik, Kusicnak izomproblémái vannak. Így azért bár létszámra megvannak a védők az Auénél, viszont Schuster mester rotációra nem nagyon gondolhat, aztán ha még sérülés is közbe jön, könnyen lehet, hogy középpályás kell visszahúzni a védelembe.

A mi tippünk, hogy a gólok száma 2,5 fölött lesz. A hazai csapat apait-anyait belead majd, hogy végre meccset nyerjen, de a Karlsruhénak nem a védekezés az erőssége, a 12 bajnoki mérkőzéséből egyet hozott le kapott gól nélkül... Az Aue pedig olyan együttes, amelynek ha jó napja van, akkor lazán gurít négyet, de ha rossz, akkor pedig kap. Nekünk pedig a tipp szempontjából mindegy, hogy most kapja az Aue a gólokat, vagy lövi, de a legjobb, ha egyszerre mindkettő.

Címkék: sportfogadás, tipp,