Karácsonyi lottó akció - 5 ingyen szelvény szerezhető!

2016-12-14
A Szuperlottó online lottózó exkluzív akciót tart a magyar játékosok számára, mellyel 5 ingyenes SuperEnaMax szelvény szerezhető.

 

Világszerte nagy népszerűségnek örvend a spanyol karácsonyi lottó, az El Gordo Navidad, melyet minden évben december 22-én sorsolnak, s mely a világ legnagyobb nyereményalapjával büszkélkedhet: idén  2,31 milliárd eurót, tehát közel 720 milliárd forintot osztanak szét a játékosok között. Az El Gordo Navidad-ról ebben a cikkünkben olvashat bővebben.

 

Ennek apropóján a Szuperlottó online lottózó exkluzív promóciót indított a magyar játékosok számára: Az újonnan regisztráló játékosok minden megvásárolt karácsonyi El Gordo szelvény (decimo) után 5 darab SuperEnaMax lottót kapnak ajándékba, melynek jackpotja jelenleg 148 millió euró! 

Az ajánlat csak az első tranzakcióra érvényes, de darabszámra nincs korlát, tehát ha valaki például 10 El Gordo szelvényt vesz első vásárlásával, akkor 50 ingyenes SuperEnaMax szelvényt fog kapni.

Az ingyenes szelvények a vásárlást követően általában 12 órán belül kerülnek jóváírásra, azonban technikai okok miatt a péntektől vasárnapig megvásárolt szelvények utáni bónusz szelvény csak hétfőn kerül jóváírásra a játékosi számlákra.

 

 

Címkék: lottó, promóció,