Kapás Boglárka 200 m pillangón javíthat

2018-08-06
Kapás Boglárka 800 méter gyorson nem tudott érmet szerezni, így 200 méter pillangón pótolhatja ezt a 'hiányosságot'. Hajrá, mi szurkolunk!

Úszó Eb - Női 200 méter pillangó

Online sportfogadás tipp: Kapás Boglárka a 3-4 hely valamelyikén végez

TippmixPro odds: 1.70

Kezdés: hétfő, 18:00

 

Kapás Boglárka 800 méter gyorson nem tudott érmet szerezni. Csak az 5. helyen ért célba, Késely és Qadarella mellett Köhler és Egorova is megelőzte. Mi is benéztük, ez be kell vallani, mert dobogóra vártuk.

Viszont Kapás sokkal inkább 200 pillangóra készült, kellett neki egy váltás, valami új kihívás, és a 200 pillangó egy olyan számnak tűnik, ahol Bogi érmet szerezhet.

A hölgyeknél az aranyért két lány küzdhet: Franziska Hentke és Thomas Alys. Mindketten nyerték az elődöntőjüket, és mindketten hagytak is benne. Hentke 2:07:55-öt, Alys 2:07:64-et úszott. Ők ketten nem adtak bele 100%-ot, valószínűleg a döntőre tartalékoltak. Viszont a két favoriton kívül egyedül Kapás Boglárka tudott 2:08:00-án belüli időt úszni. Ez bizakodásra ad okot, és biztosan doppingolja Boglárkát is!

A 800 méter nem úgy sikerült, ahogy vártuk, de valószínű, hogy a felkészülés során is a 200 pille lett a prioritás nála. Szilágyi Liliána nagy küzdő, de nincs olyan formában, hogy legyőzze Bogit, Chmirovára ugyanez igaz. A tippbe ugyanakkor belefér, hogy a két lány közül egy beelőzze Bogit, de nem fogja.

Az sem valószínű, hogy Alys és Hentke megzuhan, ők eddig nagyon kontroll alatt tartották a futamaikat, és csak annyit adtak ki, ami kellett az elődöntőbe, majd a döntőbe kerüléshez. Bogi sokat készült erre a 200-ra, és valószínű, hogy enne egy bronz lesz az eredménye.

Címkék: sportfogadás, tipp,