Kaká megint el akar jönni Madridból

2013-08-30
Kaká ismét bejelentette: el akarja hagyni a Real Madridot.

 

A 31 éves, korábbi aranylabdás brazil középpályás, aki már az előző tréner, José Mourinho ténykedése idején is többször foglalkozott a távozás gondolatával, az edzőváltást követően sem lett elégedettebb helyzetével.

 

"Egyre kevesebbet játszom a csapatban" - panaszolta fel Kaká, akinek már Mourinhóval is azért gyűlt meg a baja, mert a portugál szakvezető rendre a kispadra ültette, s még csereként is ritkán adott neki lehetőséget. A jelek szerint az olasz vezetőedző, Carlo Ancelotti június végi érkezésével minden maradt a régiben.

 

"El akarok menni innen, elegem van a kispados szerepből. A klubnál tudják, hogy távozni akarok, s én segíteni szeretnék a kölcsönösen megfelelő megoldás megtalálásában" - nyilatkozta Kaká négy nappal az átigazolási szezon hétfői lezárulása előtt.

 

A brazil játékmester az AC Milantól igazolt a Real Madridhoz 2009-ben, 65 millió euróért. 2010-es, majd utána többször is kiújuló térdsérülését követően azonban már nem tudta magát visszaverekedni a Mourinho-féle csapat kezdőtizenegyébe, s eddig nem kapott bizalmat Ancelottitól sem, aki pedig annak idején a Milannál is az edzője volt.

 

Forrás: MTI

 

Címkék: labdarúgás,