Juventus - Manchester United: Pogbáék Torinóban is nyelhetik a savat

2018-11-07
A BL-ben hibátlan Juventus szerdán győzelme esetén továbbjut, és a csoport-elsőséget is bebiztosítja. Ezt próbálja megakadályozni Mourinho Unitedje, de Pogbáéknak nagyon nehéz dolguk lesz Torinóban.

Juventus - Manchester United

Bajnokok Ligája - 4. forduló

Online sportfogadás tipp: Juventus labdabirtoklása (%-ban) 59,5 felett

Unibet odds: 1,85

Kezdés: szerda, 21:00

 

A két együttes két héttel korábbi meccsét a Juve 0-1 arányban megnyerte az Old Traffordon. A játék minden elemében a torinói együttes volt jobb, lefocizta a Man. Unitedet. Többet lőtt (6-14), kapura is (2-5). A labdát a Bianconeri birtokolta többet (61%), ami brutális. A Juve többet és pontosabban passzolt, több párharcot nyert, több szögletet hozott össze, szóval a játék minden elemében a Juventus volt jobb. Egyedül a szerelések száma több a Man. Unitednél, ami pedig evidens, hisz a Vörös Ördögöknek kellett elvenni a lasztit az ellenféltől, ami néha sikerült. A torinóiaknak meg el sem kellett venni, elszórták a hazaiak maguktól.

A Zebrák falják a bajnokikat, egyiket a másik után, és teszik ezt veretlenül. A Genoa elleni ikszet kivéve minden bajnokit megnyertek Ronaldóék, ezzel szemben a Manchester United csak a 7. a bajnokságban. Komolyabb csapatot még nem sikerült megverni, de sikerült belefutni olyan zakókba is, mint a Brighton elleni 3-2, vagy a West Ham elleni 3-1.

Mourinho csapatai általában a védekezéssel vannak azonosítva, ez a United viszont elég gyenge lábakon áll hátul. Az utolsó 5 tétmeccsén kapott gólt a Manchester, és nehéz elképzelni, hogy Torinóban meg fogja úszni.

A Juve dominálta a két együttes manchesteri találkozóját is. Cancelo és Sandro is remekül játszott, ők ketten kapták a legjobb értékelést arról a találkozóról. Sokat melózva, kevés hibával, de annál több alázattal tették a dolgukat. A United pedig tehetetlen volt, a viszonylag korán bekapott dugó után sem tudott váltani.

Nem lehet nem megemlíteni, hogy hétvégén manchesteri derbi, a United a Cityhez utazik. Nem akármilyen hét ez Mourinhóék számára.

Tippünk a szerdai Juventus elleni találkozóra, hogy azt is a torinói együttes fogja irányítani. Ezt megtette az Old Traffordon is, így a 'visszavágón' sem várhatunk mást. Nem labdadomináns együttes a Manchester, próbál majd kontrára játszani, Rashforddal, Sanchezzel vagy Martiallal lehet is. Nehéz elképzelni, hogy a Juve majd saját kapuja elé szorul, Pogbáék meg tiki-takáznak. Itt a Bianconeri fog irányítani. Labdabiztosabb, egységesebb csapat, ez kiderült két hete is. Ráadásul a két együttes közül egy esetleges remi a Juventusnak jobb. A Juve nyomás nélkül, görcs nélkül gurigázhat. Itt maximum akkor lesz probléma, ha a Man. United gólt talál, de ez is csak a Juvénak probléma, nekünk a tipp szempontjából jól is jön! Ha a United vezetést szerezne, még inkább védené soványka előnyét.

Azt meg láttuk, hogy a Juve úgy is 60% fölött tudta birtokolni a lasztit az Old Traffordon, hogy a United hátrányban volt.

Címkék: sportfogadás, tipp,