Juventus - FTC: Mr. Les a pályán, mi másra fogadnánk

2020-11-24
Alvaro Morata lassan elhomályosítja Inzaghi örökségét a leseket illetően. Neki mondták anno, hogy lesen született, ám azóta Morata még 'nagyobb' dolgokat alkot a témakörben.

Juventus - FTC

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Lesek száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.72

Kezdés: 2020.11.24. 21:00

 

Morata a második Juvés időszakában sem tétlenkedik. Az FTC ellen például gólokkal vétette észre magát, viszont egy ilyen kaliberű támadónál nem hír, hogy egy meccsen, ahol csapata esélyes, két gólt vág. Sokkal inkább emlékezetes meccse volt a Barca elleni hazai, amikor három gólt lőtt Morata, csak éppen lesről. A VAR három gólt vette el tőle és csapatától, így a meccset is bukta a Juventus. Vélhetően a top fociban az egyetlen játékos, amely mesterhármast ért el a BL-ben lesgólokból.

A Juventus legutóbb a Fradi ellen nagyon könnyedén nyert, úgy lőtt négy gólt, hogy nem is feltétlenül akart. A Fradi sokat hibázott, és az igazat megvallva esélye sem volt. Boli azért egy szépítő góllal jelentkezett, mégis csak szebb az 1-4, mint a 0-4.

A végeredmény, a győztes kiléte most sem kérdés. Ezt a Meccset a torinói csapat nyeri, biztos 6 pont van tervezve a Fradi ellen. Ugyanakkor az már jó kérdés, hogy milyen meccset látunk?! Megnehezíti az FTC a Juve dolgát, vagy ismét könnyedén lő gólokat a Juventus? Lő-e gólt a Fradi?

A mi tippünk, ami talán több is annál, hogy Rebrovék ismét a kontrákban bízhatnak. Tokmac vagy Isael sebességében, viszont hiába gyors játékosok, tuti a leshatáron helyezkednek majd. A Juvénál Bonucci és Chiellini sem játszik, ami rossz hír. A két 'öreg' inkább játszana, hisz ők leginkább a levegőben jók, sebességben már egy-egyben pl. Tokmac-kal nem tudnának mit kezdeni. Demiral például viszont képes lehet tartani a lépést Tokmac-kal is akár, így a kis norvégnak nem árt a leshatáron helyezkedni. Aztán lesz, hogy épp átlépi a határt, meg olyan is, hogy nem. De ha Boli kezd Isael helyett, akkor sem változik semmi, sőt még jobban is járunk Bolival, hisz ő vérbeli kilences.

A Juvénak sok pontrúgása lesz, szabadrúgásoknál is sokszor tudja majd a Fradi lesen hagyni a fejelni igyekvő torinóiakat. Reméljük, hogy Morata ismét többször jár majd a tilosban, azaz a leshatáron túl. Ronaldo is szereti kicentizni, be is ugorhat nekünk az a kép, amikor mutatja a partjelző felé a kezével azt a két-három centit kényszerű mosoly kíséretében, hogy szerinte annyival volt a védősor előtt. Vagy épp mögött, ez nézőpont kérdése.

Lényeg a lényeg, Boli és Tokmac is szereti kicentizni ezeket a helyzeteket, nem beszélve Moratáról és Ronaldóról. Amiben pedig szintén bízunk, hogy az FTC gyakorolta a lesre állítást a rögzített szituációknál, remélhetőleg a Juvénak több pontrúgása lesz, ezek közül egyszer-kétszer csak elkapják a németek lesen a fejelni igyekvő de Ligtéket.

Címkék: sportfogadás, tipp,