Jó helyre került a 30 millió dolláros lottónyeremény

Harmincmillió dollárt nyert lottón az Egyesült Államokban egy férfi, aki 14 éves kora óta kénytelen dolgozni, hogy segítse családját.


A 22 éves Sandeep Singh jelenleg is két állásban robotol, hogy támogathassa anyját és húgát. Apja 8 éve meghalt, a család akkor került sanyarú helyzetbe. "Isten a legjobbkor segített rajtunk" - idézte a massachusettsi nyertest a Yahoo amerikai hírportál.
 

A férfi először csupán 4 dollárt nyert egy kaparós sorsjegyen, amelyből azután további szelvényeket vásárolt, és megütötte a 30,5 milliós főnyereményt. Az adók levonása után 16,1 millió dollár (3,4 milliárd forint) üti a markát.

 

A dúsgazdaggá lett férfit a minap hagyta el a barátnője. Singh a sajtónak is felfedte, hogy romokban hevert, ám immár túljutott lelki gyötrelmén. Arra az újságírói kérdésre, hogy volt barátnője vissza próbál-e térni, a férfi az felelte: reméli, nem.

 

"Mindig is mondtam, hogy egy nap nyerni fogok, de soha nem hittek nekem."- mondta a Boston Globe kérdésére. Hozzátette, hogy nagyjából egy éve játszik Megamillions és Powerball lottót. Első dolga lesz, hogy kifizesse édesanyja házán a fennálló tartozást, majd üzleti diplomát szeretne szerezni.

 

 (MTI)