Jelle Klaasen - Keegan Brown: Újabb kiélezett meccs jöhet a Darts-vb-n

2018-12-21
Klaasen és Brown még nem találkozott tétmeccsen, és hol máshol akadnának össze, mint a világbajnokságon.

Jelle Klaasen - Keegan Brown

PDC Darts világbajnokság

 

Online sportfogadás tipp: 3,5 szett felett

Unibet odds: 1,28

Kezdés: 2018.12.21. 21:00

 

Jelle Klaasen kiemeltként még nem állt tábla elé a jelenlegi vb-n, míg ellenfele, Keegan Brown mér túl van egy összecsapáson. Az ellenfele a tar Sedlacek volt, aki bár 3-0-ra kikapott, azért nem volt az annyira sima meccs, mint az eredmény mutatja. Az első és a második szettben komoly esélye volt a cseh dartsosnak, de nem élt a kínálkozó lehetőségekkel, kulcspillanatokban rendre rontott. Brownnak is voltak rontásai, tökéletes darts-os nem is létezik, de az angol srác javítani tudta a hibáit, és amikor kellett, az igazán fontos pillanatokban nem remegett meg a keze.

Érdekesség, hogy Brown és Klaasen két kiváló játékos, egymással még nem játszottak. Fura, hogy egy European Tour-on, vagy valamilyen kisebb tornán nem akadtak össze, de majd most.

Klaasen bár kiemelt, a fogadóirodák Brownt tartják a mérkőzés esélyesének. Mindössze 1,54-gyel fizet az angol győzelme, a hollandok Kobrájának szorzója bőven 2.00 fölött van mindenhol. Mi viszont nem győztesre tippelünk, hanem arra, hogy szoros, kiélezett találkozó lesz.

Mindkét játékos képes nagyon magas szintre, de mindkettő képes összezuhanni. Egy meccsen belül is képesek erre, és ez olyan sport, ahol egy-egy momentumnak óriási szerepe van. Egy jó pillanatban dobott 180, egy jó kiszálló, vagy akár egy rosszkor kipattanó nyíl egy meccs menetét képes megváltoztatni. Fejben végig koncentrálni, viszont Klaasen és Brown is képes szétesni egyik pillanatról a másikra, de ugyanígy képesek magukat akár a nulláról felépíteni.

Mindkét játékosnak lesznek jó és a rossz legjei, jó és rossz szettjei. Nem valószínű, hogy itt bármelyikük is sima 3-0-lal viszi a meccset. Ami biztos, hogy itt meglepetés nem születhet, hisz oddsok alapján Brown a favorit, viszont a holland a kiemelt. Akárki nyerhet, de nagyon valószínű, hogy nem lesz sima összecsapás.

*Amire még jó esély van, hogy a 180-ak száma 7,5 fölött lesz. Eleve nem számítunk rövid meccsre, és Brown, valamint Klaasen is képes akár egymaga összehozni 8 darab 180-as dobást ezen a találkozón, főleg, ha tényleg kimaxolják az 5 szetett. Brown pl. Sedlacek ellen 6-ot dobott, és ott csak 3 szettre kerül sor.  Klaasen is jó 180-akban, szóval simán akár 10-12 is összejöhet. Arra, hogy 7,5 fölött lesz a 180-ak száma, 1,67-tel fizet az unibet.

Címkék: sportfogadás, tipp,