Iváncsik Tamás távozik Veszprémből

2014-03-08
A bakonyi klub nem hosszabbította meg a szélső nyáron lejáró szerződését.

 

Hét esztendő után távozik a bajnok MKB-MVM Veszprém csapatától Iváncsik Tamás. A magyar válogatott játékos közösségi oldalán jelentette be, hogy a klub nem hosszabbította meg a nyáron lejáró szerződését.

 

„Sziasztok! Rengetegen érdeklődtök folyamatosan a jövőmmel kapcsolatosan, ami nagyon jólesik és köszönöm Nektek!!! Ezúton szeretnélek titeket tájékoztatni arról, hogy az Egyesület nem hosszabbít velem szerződést, ezért 7 fantasztikus év után, a következő szezontól nem az MKB-MVM Veszprém színeiben folytatom a pályafutásomat. A még előttem álló feladataimat, - lehetőségeimhez mérten- a rám jellemző maximalista hozzáállással szeretném elvégezni! Köszönöm nektek azt a sok szeretetet, amit én és a kiscsaládom is kaptunk Tőletek az évek alatt! Találkozunk a pályán!” – írta Iváncsik a Facebook oldalán.

 

A 109-szeres válogatott Iváncsik Tamás 2007 óta játszik Veszprémben, ötszörös bajnok, és négyszeres Magyar Kupa-győztes az egyesülettel. Sajtóinformációk szerint a veszprémi vezetőség azért nem hosszabbította meg Iváncsik nyáron lejáró kontraktusát, mert szeretné megszerezni a 24 éves szlovén Gasper Marguc játékjogát.

 

Forrás: MTI

Címkék: kézilabda,