Itt az első tévés sportfogadó alkalmazás

2012-09-14
A Paddy Power új Premier League iPhone alkalmazása lehetővé teszi, hogy a sportfogadók már egy-egy meccs nézése közben is egyszerűen, a telefon kamerájának tévéképernyőre való irányításával tudjanak fogadni.

 

A TV-s fogadási szoftver bármelyik, élőben közvetített Premier League meccs live oddsszait képes megjeleníteni. Ha véletlenül olyan tévéműsor alatt használja valaki az alkalmazást, az alkalmazás villámgyorsan felismeri, hogy mit néz éppen a játékos, és „valamilyen, a műsorral kapcsolatos vicces üzenetet jelenít meg, majd megpróbálja valami olyan műsor felé terelni, amiben valamivel több labda szerepel.” – áll a Paddy Power közleményében.

 

Az ír fogadóiroda ingyenesen letölthető alkalmazása emellett élő, szöveges kommentárt szolgáltat, megjeleníti a Premier League mérkőzésekkel kapcsolatos adatokat, csapatstatisztikákat és a legfrissebb focival kapcsolatos híreket is. 

 

A Paddy Power egyébként épp a napokban jelentette be, hogy mobil üzletágának forgalma 123%-kal növekedett az első félévben, elérte a 365 millió eurót. A sportfogadók 55 százaléka használt júniusban -a futball Európa bajnokság ideje alatt - mobil technológiát, és ezzel sportfogadási forgalom 41 százalékát generálták.