Ismét akcióba lendült a fogadó, aki óriásit kaszált a World Series-en

2018-01-31
Ugyanaz a sportfogadó, aki 14 millió dollárt kaszált a baseball World Series-en, most a Super Bowl-ra tett fel hatalmas összeget.

 

A játékos 500 ezer dollárral rakta meg a Philadelphia Eagles-t egy Las Vegas-i, South Point-i fogadóirodában – közölte Jimmy Vaccaro oddsmester. Ha tippje bejön, 1,32 millió dollárral, azaz 820 ezer dolláros (205 millió forintos) profittal sétálhat el.

 

A hírek szerint ugyanez a fogadó - akinek kilétét Vaccaro nem hozta nyilvánosságra – volt az, aki több mint 2 millió dollárt tett fel az Eagles-re nemrégiben a Mirage kaszinó sportfogadó irodájában. A Mirage tulajdonosa, az MGM Resorts International nem árulta el, hogy ugyanaz a fogadó volt-e, de megerősítette, hogy valóban történt náluk egy több mint 2 millió dollár értékű fogadás. “Jelezte, hogy ha jók a feltételek, még többet is akar kockáztatni.” – mondta Jay Rood, az MGM Resorts sportfogadási részlegének vezetője.

 

Egy másik, 700 ezer dolláros fogadást is tettek az Eagles-re a CG Technologies egyik irodájában – ennek a fogadónak sem hozták nyilvánosságra a kilétét.

 

 

A hatalmas tétek miatt a South Point és az MGM hotel irodájában is módosították a nyereményszorzókat - a New England Patriots korábbi 5.5 pontos szorzóját 4.5-re csökkentették. Szokatlan, hogy egy iroda ilyen összegű forgalmat bonyolítson ebben az időszakban a Super Bowl kapcsán, hiszen a legtöbb fogadó az utolsó napokig vár a tétek megrakásával.

 

Ugyanez a titokzatos fogadó a baseball World Series-re akkora téttel fogadott, hogy egyetlen fogadóiroda sem fogadta egyben, így több irodánál tett meg hatszámjegyű összegeket a hét mérkőzés közül legalább ötre.

 

Minden nyertes fogadása után növelte a tétet, és végül dollármilliókat tett zsebre. Ennek köszönhetően a nevadai fogadóirodák rekordot jelentő, 11,4 millió dollárt veszítettek novemberben a baseball fogadásokon.

 

“Eseti játékosról beszélünk, aki évente 4-5 alkalommal fogad, bizonyos sportágakra, amikre viszont rengeteg pénzt tesz fel.” mondta Vaccaro. „Rendes srác, jó vele dolgozni. Ez az első alkalom, hogy fogadott nálunk a World Series óta.”

 

Vaccaro elmondása szerint a játékos négy különböző fogadást tett meg 125 ezer dollárral – és az Eagles-nek muszáj nyernie ahhoz, hogy nyerjen.

 

A korai fogadások legtöbbje az Eagles-re érkezett, ami 6.5 pontos underdogként nyitott a Vegasi fogadóirodákban. Ugyan néhány nagytétes fogadás már érkezett, a forgalom elsöprő része pár nappal a Super Bowl előtt várható. 

 

A fogadóirodák várakozása szerint az idei forgalom megdönti a múlt évben beállított 138,5 millió dolláros rekordot, és milliárdokat fognak feltenni illegális irodáknál is szerte az USA-ban.

 
Címkék: sportfogadás,