Ismét a magyar válogatott meccse volt a sláger a Tippmixen

2015-09-11
A 37. heti Tippmix-ajánlat hétfőtől szerdáig terjedő időszakát a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság selejtezőmérkőzései uralták, népszerűség és kifizetett nyeremények tekintetében mindenféleképpen.

 

Németország labdarúgó-válogatottja fordulatos meccset vívott Skóciában, kétszer is egyenlítettek ellenük a hazaiak, azonban a második félidőben szerzett vendéggólra már nem érkezett válasz, így Joachim Löw tanítványai 3-2-es idegenbeli győzelmüknek köszönhetően sok tippmixelőnek szereztek boldogságot. Ez azért vehető biztosra, mert a legtöbb kifizetett nyereményt – ahol a kiegészítő fogadási lehetőségek kapcsán nyert összegek is beszámítódnak – összefoglaló toplista élén a skót-német csatát találjuk 71,06 millió forintos összeggel. Ettől alig elmaradva a hajráig vezető magyar válogatott Észak-Írország elleni kvalifikációs összecsapása következik a második helyen, ugyanis az 1-1-es döntetlent hozó „parti” 69,30 millió forintos nyereménnyel járt együtt. Miguel Veloso 92. percben lőtt gólját nem bánta sok fogadó, hiszen a portugálok azzal a találattal diadalmaskodtak Albániában, amely eredmény 53,72 millió forintos kifizetést generált. Írország is egygólos – igaz, hazai környezetben jegyzett – győzelmet aratott Grúziával szemben, amely közel 52 millió forintos nyereményt jelentett, míg Anglia újabb sikert elérve – 2-0 Svájccal szemben, ráadásul úgy, hogy immáron Wayne Rooney minden idők legeredményesebb labdarúgója a „háromoroszlános” válogatott történetében – majdnem 43 millió forint kifizetését biztosította a helyesen tippelőknek.

 

Ahogy legutóbbi írásunk alkalmával, úgy most is Bernd Storck legénysége bizonyult a legkedveltebbnek a fogadók körében, hiszen a legnépszerűbb események rangsorában – ahol az adatokba a kiegészítő fogadási lehetőségek is beleértendőek – az Észak-Írország – Magyarország selejtezőt találjuk az élen 345 412 megkötött fogadással. A magyar csoport legutóbbi fordulójának másik derbije, a Románia – Görögország csata is felkeltette a tippmixelők érdeklődését, ugyanis 335 119 alkalommal szerepelt a fogadók szelvényein. A Svédország – Ausztria Eb-selejtező végzett a képzeletbeli dobogó legalsó fokán, méghozzá szintén parádés adattal, 321 402 fogadáskötéssel. A top 5-ös lista utolsó két eseménye sem fulladt fogadói érdektelenségbe: az Anglia –Svájc derbi közel 314 ezer fogadást generált, a Skócia – Németország találkozó pedig majdnem 304 ezerszer képezte a játékosok szelvényeinek szerves részét. 

 

A különböző labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőmérkőzések sorában jó néhány olyan végkimenetelt találni, amely a legváratlanabb eredményekkel foglalkozó szekciónkban „kapott helyet”. A magyar válogatott csoportjában rendezett Románia – Görögország találkozó 0-0-s döntetlenjére kevesen számítottak a hellének gyengélkedését látva, de természetesen a mérkőzés végkimenetelére érkezett 212 211 fogadáskötés között így is volt, ami a 2,80-as nyereményszorzóval együtt járó helyes tippet tartalmazta. Az Örményország – Dánia csata 0-0-ja is hasonlóan szenzációszámba ment, sőt, itt már 3,30-as odds járt a helyesen tippelőknek. Svédország saját közönsége előtt kapott irtózatosan nagy pofont a gyönyörű kontratámadásokat bemutató Ausztriától, amelyre az előbb említett két összecsapáshoz hasonlóan az esemény 1X2 fogadási lehetőségét választók közül elenyészően kevesen számítottak (végeredmény: 1-4, 165 845 fogadáskötés, 3,15-ös nyertes odds). A válogatott selejtezőkön kívül egyéb labdarúgó-találkozó is okozott bosszúságot a honi sportfogadóknak: a Spanyol Kupa keretein belül megrendezett, 0-1-es végeredményt hozó Cordoba – Lugo csata is sokakat elképedésre bírt, de aki jól tippelt, 3,00-s nyereményszorzóval számolhatott.

 

A magyar érdekeltségű eseményekkel foglalkozó szegmensünket természetesen a korábban már többször szóba hozott Észak-Írország – Magyarország Európa-bajnoki kvalifikációs mérkőzéssel illendő kezdeni: az 1-1-es végeredmény 2,75-ös nyertes oddsot jelentett a helyesen tippelőknek, nem mellesleg a találkozó végkimenetelére vonatkozó 192 820 fogadás után 24,81 millió forint került kifizetésre. Babos Tímea és Kristina Mladenovic a New Yorkban zajló tenisz Grand Slamen, a US Openen a női párosok nyolcaddöntőjében búcsúzott, lévén három szettben kaptak ki az Arruabarrena/Klepac duótól (15 649 fogadás, 3,45-ös nyertes odds). Fucsovics Márton a Genovában rendezett férfi tenisztornán papírformának megfelelően kikapott két szettben a spanyol Ramostól (1,20-as odds járt a helyesen tippelőknek, akik összesen 1,53 millió forintot nyertek, 4 339 fogadásból). A honi férfi kézilabda-bajnokság legutóbbi játéknapján két váratlan eredmény is született. A Balmazújváros és az Orosháza csatája 26-26-os döntetlennel zárult (10 887 fogadásból 1,14 millió forintos nyeremény jött össze a jó tippet leadóknak, akiknek 8,10-es szorzó járt a döntetlenért), az Eger pedig 24-22-es diadalt ünnepelhetett a Csurgóval szembeni ütközet végén, ami a jól tippelőknek 6,70-es oddsot jelentett!

 

A 37. hét hétfőtől szerdáig terjedő időszakának egyik legügyesebb fogadója az a Tippmix-játékos lett, aki 1 000 forintos alaptéttel – összesen 3 000 forinttal – fogadva nyert 2/3-as kombinációs fogadása révén 103 338 forintot, ugyanis két kézilabda-mérkőzés döntetlenjét, valamint egy labdarúgó Eb-selejtező hazai győzelmét is eltalálta, amelyért jár a külön gratuláció!

  • Kézilabda Nyköbing F. - Silkeborg
  • 1X2 Döntetlen 8,75 Nyertes
  • Kézilabda Randers - Esbjerg
  • 1X2 Döntetlen 8,75 Nyertes
  • Labdarúgás Szlovénia - Észtország
  • 1X2 Szlovénia 1,53 Nyertes

 

A TippmixPrón a hét első felének egyik legkiemelkedőbb fogadását az a játékos jegyezte, aki 1 000 forintos alaptéttel – összességében 3 000 forinttal – játszotta meg 2/3-as kombinációját, és úgy gyarapította 186 ezer forinttal számláját, hogy háromból „csak” két tippje bizonyult helyesnek. Egy másik Tippmixprós fogadó 200 forinttal fogadta meg 5-ös kötését, és mivel minden tippje – öt döntetlent várt a megfogadott labdarúgó-események kapcsán – helyesnek bizonyult, 48 546 forintos nyereménynek örülhetett. Akadt olyan internetes sportfogadó is, aki 3/6-os kombinációs játéktípussal „operált” 30 forintos alaptét mellett – összesen 600 forintot kockára téve – és bár egy

tippje nem jött be, így is 35 900 forintot nyert, eltalálva a Skócia – Németország találkozó pontos végeredményét (2-3) is 26-szoros nyereményszorzóért! 

 
Forrás: Szerencsejáték Zrt