Isloch - Smolevichy: Megszaporodtak a lapok a beloruszoknál

2020-03-29
A fehérorosz bajnokság dacol a koronavírussal, nézők előtti bajnokikat rendeznek, ez pedig a fogadóirodák első számú pontvadászata, melyre jelen pillanatban oddsokat kínálnak.

Isloch - Smolevichy

Fehéroroszország - Premjer League

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.67

Kezdés:  2020.03.29. 15:00

 

A fehérorosz első osztályban az első forduló a meglepetésekről szólt, az esélytelen csapatok behúzták a meccseket. A BATE már a 2. körben is hozta a blamát, szombaton is kikapott, mondjuk aki látta a meccset, az azt is látta, hogy ez a jelenlegi BATE nagyon formán kívül van, jó nevű együttes, de jelenleg nagyon rosszul fest a csapat. Aztán azt mi innen meg nem mondjuk, hogy direkt játszik rosszul, vagy tényleg ennyire futja tőlük, de amit mutatott a Boriszov, az nagyjából nudli volt.

Viszont a 2. körben a szombati napon a lapok elég szépen jöttek:

  • Slutsk-Dinamo Brest: 7 sárga lap
  • Slavia-BATE: 7 sárga lap
  • Minsk-Dinamo Minsk: 8 sárga lap + 1 piros lap
  • Gorodeya - Shakhthyor 4 sárga lap

Reméljük, hogy nem lesz ez másként vasárnap sem.

Az Isloch - Smolevichy meccsen mi minimum 5 sárgát várunk. A játékvezető Sergey Gorayutin lesz, az előző idényben felváltva vezetett az első és másodosztályban, amiben nincs semmi meglepő. Igazából nem kirívó a statisztikája, túl sok lapot sem szór ki, de túl keveset sem. Amolyan átlagos teljesítményű játékvezető, de itt a bajnokság elején azért még a jól felkészített csapatokban megvan a tűz és a lendület, és a bajnokságok elején a sporik is sűrűbben veszik elő a lapokat. A bajnokságok elején ők is eligazítást kapnak, mit, melyen foultokat kell szigorúan büntetni, és általában büntetik is. Ahogy persze haladunk előre az időben, úgy feledésbe merülnek dolgok.

A szezont mindkét csapat jól kezdte, az Isloch otthon verte a Grodnót, a Smolevichy pedig a Dinamo Brest otthonából hozott el egy pontot, ami megint majdnem győzelemmel ér fel. A tippnek nem igazán segít a semleges környezet, Minszkben csapnak össze a felek, de itt az elején ezekben a csapatokban van még lendület, és a szombati meccsek is bizonyítják, hogy a sporiknak azért sűrűn kell a zsebben a lapok után kotorászni. Az Islochban ráadásul ott lesz a védelemben a 190 centis 90 kilós Kontsevoy, aki az előző idényben a 3. legtöbb büntetőpontot gyűjtötte a ligában, benne most is bízhatunk. Legalább öt sárga lapra ezen a találkozón is számítunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,