Inter - Getafe: Minden szempontból érdekes meccs lehet

2020-08-05
Nem akármilyen év ez, semmi sem olyan, mint ahogy azt megszokhattuk. Az augusztusi EL-meccsek sem sorolhatóak a hagyományos kategóriába, ez a tét nélküli 'bohóctalálkozók', a felkészülési meccsek időszaka.

Inter - Getafe

EL - nyolcaddöntő

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 6,5 felett

Unibet odds: 1,95

Kezdés:  2020.08.05. 21:00

 

Az Inter-Geta párharc teljesen nyílt, ebben a párharcban nem rendeztek meccset a Covid-19 miatt. A két együttes tehát azonos esélyekkel indul, és a fair play szellemében a találkozót semleges környezetben, a német Veltins Arénában rendezik, ezzel is biztosítva, hogy egyik csapat se legyen előnyben.

Ami a feleket illeti, az Inter 'játékban van', ami vagy előny, vagy sem. Az olasz bajnokság a napokban ért véget, bár tény, az Internek olyan éles meccsei nem voltak, a BL-indulását rég bebiztosította. És ez rögtön egy információ számunkra, hisz az Internek a BL-főtáblája a következő szezonra biztosítva van. Mi van, ha a fekete-kék mezes srácok úgy gondolják, hogy elég volt a fociból egy időre, jó lenne egyet pihenni?! Láttunk már olasz csapatoktól olyat, hogy nem feltétlenül veszik komolyan az EL-t. It azért a végső siker érdekében még sokat kéne melózni...

A Getafe az újraindulás után gyenge formát mutatott, erőtlenül játszotta az erőfocit, utolsó 6 meccsén 2 gólt lőtt, így az a csapat, amely a BL-indulásra is esélyes volt, még az EL-ről is lecsúszott.

Az Inter-Getafe találkozóra az UEFA Anthony Taylort küldte, aki augusztus elsején még a Chelsea-Arsenal FA Kupa döntőjét vezette, szóval úgymond játékban van ő is. Azon a derbin Taylor megítélt büntetőt, adott piros lapot és sok-sok sárgát, mozgalmas 90 perce volt a Wembleyben.

Taylorra egyébként jellemző, hogy a Premiershipben nem ad túl sok lapot, ám kupameccseken, és főleg nemzetközi kupameccseken meg-megszalad a keze. Márpedig most tényleg egy olyan meccsen vezet, ahol minden eldől, nem lesz visszavágó, nem lehet óvatoskodni. Ráadásul a mérkőzés egyik szereplője a Getafe, tényleg minden egyes kontakt a lap határát súrolja, amikor ez a csapat a pályán van. Ráadásul aki sok LaLiga meccset néz, az jól tudja, hogy a Geta sok lapot kap, de az ellenfelek is rengeteget gyűjtenek be ellenük. Ez azért van, mert az ellenfelek próbálnak fizikalitásban felnőni a madridi csapathoz, de sokszor nem érzik a határt, mi fér bele, és mi nem.

Jó esélyt látunk rá, hogy sok lap villan ezen a találkozón. Az pedig könnyen lehet, hogy ez a közel 3 hét pihenő jót tett a Getának, az Inter pedig bár játékban van, gondolhatják úgy az olaszok, hogy jó lenne kicsikét pihenni a következő idény előtt!

Valószínűleg ez az Inter-Getafe találkozó sem lesz 'könnyű', hisz a Getafe valószínűleg a top ligák legkeményebb csapata. Bordalás együttesének minden egyes tagja csíp, rúg, 'harap', ütközik, csúszik-mászik, nagyon kellemetlen együttes. Az Internek sem fog ízleni az a stílus, amit Bordalás csapata képvisel. Aztán ha komolyan veszik az olaszok, ha nem, lesznek szituációk, amikor kijön a PROFI az Inter focistáiból, és kijön a GYEREK, kijön az a kissrác, aki csak a játék kedvéért focizik, és azért, hogy nyerjen.

Ami tény, Getafe-meccseken lapokra fogadni általában kifizetődő. Reméljük, hogy most is az lesz. Az pedig, hogy minden egy meccsen dől el, ennél a tippnél segítségünkre lesz.

Várható kezdőcsapatok:

Inter: Handanovic; Godin, De Vrij, Bastoni; Candreva, Eriksen, Brozovic, Young; Sanchez; Lukaku, Martinez

Getafe: Chichizola; Suarez, Dakonam, Etxeita, Olviera; Nyom, Arambarri, Maksimovic, Cucurella; Rodriguez, Mata

Címkék: sportfogadás, tipp,