Ingyenes játékon nyert 2 milliót egy magyar lány az Unibeten

2020-06-04
Az Unibet legutóbbi, ingyenes tippjáték promóciójának első és harmadik helyét is egy-egy magyar játékos szerezte meg.

 

Megszokhattuk már, hogy az Unibet időről-időre ingyenes játékokkal várja játékosait. Ezeken a versenyeken kis szerencsével hatalmas nyereményeket lehet bezsebelni, gyakorlatilag kockázat nélkül.

 

A legutóbbi ilyen promóció során nem csak a harmadik, de az első helyen is magyar játékos végzett. A Nyerő Széria nevű ingyenes tippjáték dobogójának legfelső foka 1,9 millió forintot és egy 30.000 Ft-os ingyenes fogadást ért Dorottyának, akivel az Unibet telefonos interjút is készített.

 

„Az elején csak szórakozásnak indult az egész, aztán ahogy egyre előrébb jutottam, úgy kezdtem jobban odafigyelni rá. A végén a ranglista alapján már tudtam, hogy én nyertem, bár nehezen akartam elhinni” – árulta el a szerencsés nyertes, aki a leghosszabb nyerő szériát produkálta, 15 nappal.

 

Dorottya egyébként kicsit több mint egy éve játszik az Unibet oldalán. A kedvencei a tenisz, az asztalitenisz, illetve a kosárlabda, és általában az adott meccsek győzteseit szokta megtippelni. Ezen kívül még az e-sportokat követi figyelemmel rendszeresen.

 

Címkék: sportfogadás,