Ingyen szelvénnyel a MegaMillions lottó 4 milliárdos jackpotjáért!

2016-09-17
A Szuperlottónál a magyar játékosok most egy ingyenes szelvényt kapnak az egyik legnagyobb amerikai lottójátékra, a Mega Millions-ra, melynek jackpotja jelenleg 15 millió dollár, azaz több mint 4 milliárd forint!

 

A Szuperlottó az egyik legrégebbi online lottóközvetítő oldal, ahol szinte a világ bármelyik lottójátékára lehet hivatalos lottószelvényeket vásárolni, és melyről itt olvashat bővebben. Az oldal exkluzív promóciójában most minden újonnan regisztráló magyar játékos egy ingyenes MegaMillions szelvényt kap. 

 

Az 1996-ban indított Mega Millions az egyik legnépszerűbb államközi lottójáték az Egyesült Államokban, az USA 44 tagállama vesz részt benne. 

A hetente kétszer - kedden és pénteken - sorsolt Mega Millions hasonlít a magyar ötös lottóhoz, annyi különbséggel, hogy itt a főszámok mellett egy plusz számot is meg kell jelölniük a játékosoknak. Az öt főszámot 75, a Mega Ball-nak nevezett pluszszámot pedig 15 szám közül kell kiválasztani. A telitalálathoz, tehát a jackpothoz mind az 5+1 számot el kell találni, de ezen kívül még nyolc alacsonyabb nyerőosztály is van (a legkisebb nyereményhez elég csak az 1 plusz számot helyesen megtippelni).  

A játék kiinduló jackpotja 15 millió dollár, eddigi legnagyobb főnyereménye pedig 656 millió dollár volt, melyen három nyertes osztozott 2012 áprilisában.

 

A MegaMillions jackpotja jelenleg 15 millió dollár, azaz valamivel több, mint 4 milliárd forint. Az ingyen szelvényhez csak regisztrálni kell ezen a linken keresztül, és belépés után máris látható az Utalványok között az ingyenes MegaMillions szelvény. (Az akció új regisztráció esetén érvényes.)

Frissítés! A promóció vége: 2016. szeptember 20.