Illegális fogadóiroda működött a II. ker. Bimbó utcában

2017-03-29
Illegális fogadóiroda működött Budapest II. kerületében egy Bimbó úti házban, a rendőrség tiltott szerencsejátékot szervezése gyanúja és személyi szabadság megsértése miatt nyomoz - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden.

 

A rendőrségre hétfő délután negyed négykor érkezett bejelentés, hogy a Bimbó úti házból valaki segítséget kért. A fővárosi rendőrök megjelentek a helyszínen, ahol 35 tajvani nőt és férfit találtak, akiket tolmácsok segítségével kikérdeztek - olvasható a police.hu oldalon.

 

A helyszíni szemle, az adatgyűjtés és a meghallgatások során beszerzett információk alapján a rendőrök megállapították, hogy az épületben tiltott szerencsejátékot szerveztek. A nyomozók a helyszínen laptopokat, mobiltelefonokat és tableteket foglaltak le.

 

Az ügyben a nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda személyi szabadság megsértése és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja egy gyanúsítottal szemben.

 

A nyomozók a 35 éves tajvani állampolgárt bűnügyi őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

 

A tanúk kihallgatása jelenleg is folyamatban van. A lefoglalt informatikai eszközöket a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja - írták.

 

Forrás: MTI

Címkék: sportfogadás,