Ikrekkel várandós Katalin? A William Hill befagyasztotta a fogadásokat a nagy roham miatt

2014-10-01
Hétfő este megrohamozták a játékosok a fogadóirodákat, miután egy bulvárlap szerint Prince William és Kate ezúttal ikreket várnak. Az odds 75 perc alatt ment le 20:1-ről 9:1-re

 

Valószínűleg pár hónap múlva kiderül, kacsa-e az a Women’s Day női magazin által címlapon hozott hír, miszerint Kate elárulta bizalmasának, hogy ikreket vár. A William Hill nevű fogadóiroda nem olvasta a hírt, a vezetők csak akkor kezdtek nyugtalankodni, amikor rövid idő alatt mintegy 200 fogadás érkezett erre a kimenetelre.  A legnagyobb tét $325 dollár volt, ez nagyjából a hússzorosa az ilyen típusú fogadások átlagértékének.

 

„Rengeteg nem várt tét érkezett, miközben rengeteg új számlát nyitottak”- mondja a William Hill szóvivője a rohamról, melynek végén a fogadási opció leállításáról döntöttek.

 

 

Sok játékos azonban nem csak a bulvárlapra hagyatkozott, úgy tűnik, ez csak utolsó csepp volt a pohárban. A királyi terhességet szoros figyelemmel kísérők tudják, hogy a 32 éves Katalin minden programját lemondta súlyos terhességi hányinger miatt, mely hatványozottan jelentkezhet ikerterhesség esetén. Ezen kívül William és Kate családjában sem ritka jelenség a dupla babavárás, William nagybátyjának, Charles Spencernek is egypetéjű ikerlányai vannak, nagyapjának, Lord Fermoy-nak is volt egypetéjű ikertestvére. Tovább növeli az esélyeket, hogy Katalin oldalán az apai ági felmenők között is volt két ikerpár.

  

Ami a baba nevét illeti, lány esetén legtöbben az Elizabeth névre, fiú esetén a James névre tették voksukat. Ha így folynak a dolgok, kiderülhet, hogy mindkettőre szükség lesz. :)

 

Címkék: fogadás,