Így ünnepelnek a lottómilliomosok

2013-10-04
Semmi sem fejezi ki beszédesebben az "Én vagyok a Világ Királya" érzést, mint a vidáman ünneplő tömegre spriccelt nagy üveg pezsgő, legyen az akár egy F1 Nagydíj pódiumán, vagy egy fénykép a lottófőnyeremény alkalmából. Vessünk egy pillantást az Egyesült Királyság 5 legnagyobb lottónyertesének pezsgős pillanataira.

 

Nem is lehet jobb módon ünnepelni magunkat és a jól végzett munkát, mint a jól bevált pezsgőlocsolással. Egy ilyen páratlan esemény alkalmából, a nagy izgalmak közepette, néhány lottónyertes még le is borít pár pohárkával a nedűből.  

 

Nigel Page 

Nigel Page és partnere Justine a fantasztikus £56 millió angol fontos Euromillions nyeremény alkalmából rendeztek permetező ünneplést! Nigel a jackpot megnyerésével, hivatalosan is a szigetország 980. leggazdagabb lakosa lett. Sokáig címlapon volt, mivel az ex-felesége is igényt tartott a jackpot egy szeletére, és ki akarta perelni a nyeremény egy részét.

 

 

Dave és Angela Dawes 

Lehet, hogy Dave Dawes a Lager típusú sört jobban szereti, de a pezsgő szétpermetezése is kedvére való volt. A pár hihetetlen £101 millió GBP-s Euromillions nyereményt vitt haza még 2011-ben, mellyel a család több tagját is azonnal milliomossá tették.

 

 

Colin és Chris Weir 

Colin és Chris Weir a £161 milliós jackpot megnyerésével, Európa addigi legnagyobb lottó nyertesei lettek. Adakozó angyalokká váltak Skóciában, fontezreket adományoztak jótékony célokra.

 

 

Adrian Bayford 

Adrian a pizzát mindennél többre értékeli ugyan, de ez nem szegte kedvét, hogy feleségével Gillian-nel részt vegyen a pezsgős mókázásban. Minden jogalapjuk megvolt a vidámságra, mivel a történelem eddigi leghatalmasabb Euromillions jackpotját ők nyerték, és csillagászati összeget, €190 millió fontot tettek el "a jobb időkre".  

Adrian zene-és könyvesbolt tulajdonosa volt, és szerette volna folytani mindennapi munkáját, de a folytonosan adományért házalók özöne ellehetetlenítette ezirányú törekvéseit. Adrian boldogan üldögél otthonában és arról álmodozik, hogy a Guns ‘n Roses újra összeáll.

 

  

Matt és Cassey Topham 

45 millió fontos Euromillions nyereményük idején a lány, még leánykori nevén Cassey Caringtonként volt ismert. A hirtelen jött gazdagsággal szerencsésen megtarthatták életük nagy álomceremóniáját, és Cassey új nevet vett fel. Tophamék most éppen álomotthont építenek, miközben valójában egy rettenetesen hosszú vakáción tartózkodva, keresztül-kasul beutazzák Amerikát.