Huesca - Eibar: Az utolsó szalmaszál

2019-04-23
A spanyol élvonal tabellájának sereghajtója a Huesca megragadná az utolsó szalmaszálat, ami a bennmaradást jelentheti. Ha nem nyer, akkor semmi és senki sem menti meg a kieséstől.

Huesca - Eibar

Online sportfogadás tipp: Huesca DNB

Unibet odds: 1,79

Kezdés: kedd, 19:30

 

Sok mindent lehet mondani az Eibar csapatára, de azt nem, hogy idegenben túl acélos lenne. Cucurelláék a tabellán a 13. helyet foglalják el, a megszerzett 40 ponttal vélhetően a bennmaradással nem lesz már gond. Otthon szépen gyűjtögeti a pontokat az Eibar, idegenbe meg kirándulni mennek Orellánáék, győzelemnek emberemlékezet óta nem örülhettek.

Az Eibar 18 idegenbeli tétmeccséből egyet nyert meg összesen ebben az idényben. Még az előző év októberében sikerült megverni a Gironát, azóta maximum döntetlenre futotta. A mi tippünk az, hogy a Huescát sem sikerül megverni.

Az aragóniai együttes az utolsó szalmaszálba kapaszkodna, ha ezt a hétközi meccset sikerülne behúzni, a riválisok pedig botlanának, akkor nagyon izgalmas lenne a bajnokság hajrája a kiesés illetően. A Huesca is visszajönne a játékba, és számolni kéne az aragóniai együttessel is. Ugyanakkor ennek a fordítottja is igaz, ha a Huesca kikap, szinte biztosan kiesik.

A hazai együttes számára jól jön, hogy a vendégeknél Ramis kidőlt, és sérülése miatt most sem léphet pályára. Ramis a Real Madrid elleni meccsen dőlt ki, amikor lecserélték, még 1-0-ra az Eibar vezetett. Aztán kényszerből lejött a csapat belső védője, Benzema rögtön fejelt két gólt... Ramis a légelhárítást illetően nagyon hiányzik, szóval a Huesca is fog próbálkozni beadásokkal. Vagy legalábbis nyugodtan próbálkozhat, egyébként a kombinatív fociban sem rossz a csapat, amikor épp jó napot fog ki, máskor meg semmit sem mutat, lásd a Barca elleni hazai meccset.

Az Eibar legutóbb az Atletico ellen sem pörgött igazán, két kaput eltaláló lövése volt, pedig az Atleti ott elég sok gonddal küszködött elöl és hátul is. Gondjai az Eibarnak is vannak, Ramis mellett Bigas, Pena és Arbilla mellett Coté és Jordán sem játszhat, ők eltiltás miatt nem léphetnek pályára. Ezt kell kihasználnia a Huesca csapatának, beleadni apait-anyait, és akkor ez a mostani Eibar bőven fogható.

Címkék: sportfogadás, tipp,