Horvátország - Nigéria: Modric-ék is elkezdik

2018-06-16
Nevek alapján a horvát válogatott az egyik legerősebb a tornán. Ha sikerül egységet alkotnia ennek a társaságnak, az sem kizárt, hogy döntőbe jut a csapat.

Horvátország - Nigéria

Online sportfogadás tipp: Horvátország labdabirtoklása 55.5% felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: szombat 21:00

 

Van egy olyan mondás a fociban, hogy a meccsek a középpályán dőlnek el. Ha ez igaz, akkor ezt a meccset a horvátok nyerik. A dalmátok középső sorát olyan játékosok alkotják, mint Modric, Kovacic és Rakitic, akik a Barcában és a Real Madridban edződnek, vagy az a Perisic, aki szélsőként sok fontos meccset hozott már a horvát együttesnek. De vannak rutinos játékosok a védelemben, és természetesen elöl is.

Viszont a horvátok elsősorban középen erősek, és van egy nagyon stabil csapatvédekezésük. Ok, hogy Rakitic és Modric is meg van áldva irányítói vénával, de mindketten igazi all round játékosok, labdabiztosak, és nem nagyon szórják el a lasztit, nagyon letisztult a játékuk.

Szenegál ellen játszott felkészülési találkozóval vélhetően ezt a Nigéria elleni találkozót akarták szimulálni, mert mindkét afrikai csapat hasonló stílusban játszik. Szenegál és Nigéria is kontrafocit játszik, ami itt Nigériánál Musa, az Szenegálnál Mané. Mindkét afrikai csapat stabil védekezésre és gyors kontrákra építi taktikáját. Nigéria tehát vélhetően átengedi majd a területet a horvát csapatnak, aztán Modric-ék kezdjenek a labdával, amit tudnak. Szenegál ellen 65%-nál magasabb arányban birtokolták a labdát, ezzel szemben itt a Nigéria elleni meccs kapcsán 55.5 %-nál húzott határt az unibet. Nem valószínű, hogy 40%-nál többet lesz Nigériánál a labda, nekik csak arra a rövid időre kell, amíg végigmegy a kontra.

Tipikusan olyan fogadási opció, ami nem igazán igényel bővebb magyarázatot. Inkább nézzünk rá, mielőtt az unibet is kapcsol, és módosít a line-on.

Címkék: sportfogadás, tipp,