Hollandia - Kuba: Veszélyben a 70 gólos line

2019-12-02
Hollandia meglepő zakóval nyitott a vb-n Szlovénia ellen, aztán Angolát már a papírforma szerint megverte. Kuba ellen nem a győzelem kérdés, hanem az, hogy Malesteinék hány gólt pakolnak közé.

Hollandia - Kuba

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 64.5 felett

Unibet odds: 1.89

Kezdés: 2019.12.03. 07:00

 

Hollandia ezen a vb-n nem számít favoritnak. A narancs mezes csapat a korábbi világeseményeken mindig esélyes volt a végső győzelemre is, most ez bravúrnak számítana. Visser már nincs, Groot nem vállalja már a válogatottságot, és mint tudjuk, Brochnak is elege lett a kézilabdából. Három olyan játékost nélkülöz a holland válogatott, akik a korábbi években szállították a gólokat.

Most sem rossz a narancs-mezes együttes, de azért már nem ugyanaz.

Kuba üde színfolt a vb-n, az Észak és Közép-Amerikai zónából jutott ki. Arrafelé nem túl acélos a kézi, így hiába volt ott top csapat Kuba, a vb-n még csak szoros meccsre sincs esélye európai riválisok ellen. Norvégia 47-16-ra nyert Kuba ellen, aztán a szerbek igazi közönség-szórakoztató meccsen 46-27-re győztek Rizóék ellen.

Kuba mindkét mérkőzésén 25-25 gólt kapott a félidőig, nem voltak messze az ellenfelek a perc/gól átlagtól. Mivel Kuba nem jut tovább, így a hollandok is vélhetően játszanak majd egy jót, lőhetnek úgy 45-50 gólt, és kaphatnak is párat, mert a kubai lányok annyira nem ügyetlenek a labdával, mint mondjuk az ausztrálok. Szerbia ellen 27 gólig jutottak, ami azért nem rossz.

Hollandia szeret gyorsan játszani, Kubának sincs ellenére az uptempo kézi. Itt bizony 60 percnyi rohanásra kell számítani, gyors akció-befejezésekre, és persze gólokra. Kuba játszani jött erre a vb-re, igazi örömkézire számítunk, hisz a hollandok is tudják, hogy nekik nem itt kell bizonygatni a védekezésük feszességét.

A tippnek pedig az is jót tesz, hogy szerdán az A csoportban nem játszanak meccseket, így nincs ok a játék lassítására. Könnyed, kevés foultos, sok gólos mérkőzést várunk, ahol Hollandia (is) 45 fölé juthat, és Kuba is meglőheti a maga 20, vagy akár 25 gólját.

Címkék: sportfogadás, tipp,