Hibernians - Fehérvár: Nem beleszaladni a pofonba!

2020-09-17
A máltaiak mindent megtesznek a biztonság érdekében, és annak érdekében is, hogy a Fehérvár focistái minél elnyűttebb állapotban várják a meccset csütörtök este.

Hibernians - Fehérvár

EL-selejtező

 

Online sportfogadás tipp:  Mindkét csapat szerez gólt

22Bet odds: 1.80

Kezdés:  2020.09.17. 19:00

 

A Centenary Stadionban, Ta' Qali városában rendezik a Hibernians-Fehérvár EL-selejtezőt, ahol a továbbjutás esélyese a magyar együttes. Ugyanakkor a Vidi nem mehet biztosra, hisz az előző körben a Hibernians azt a Vaduzt verte idegenben 2-0-ra, amely nemrég a magyar együttest tréfálta meg, és pöckölte ki.

A máltaiak ahol tudnak, keresztbe tesznek a Vidinek, tesztelések, a reptéren tartották a magyar játékosokat, aztán a szállodából nem engedték ki a focistákat, amíg a teszteknek nem lett eredménye, szóval Máltán semmi sem alakult úgy, ahogy a fehérváriak tervezték.

Csak remélni merjük, hogy a meccsen viszont minden úgy alakul. Ami tény, fázni nem fognak a csapatok, 27-28 Celsius fok várható kora estére.

A máltai együttesről sokat nem tudni, azon kívül, hogy az előző körben megverte a Vaduzt 2-0-ra, tétmeccset nem játszott. Azon a Vaduz elleni meccsen gól kettő volt, de a lapok záporoztak. A máltai együttes négy sárga mellett egy pirosat gyűjtött be, az nem kevés. A Fehérvár-Bohemians meccsen az ellenfél 4 sárgáig jutott, a magyar csapatból csak a gólszerző Nikolic lett figyelmeztetve.

Ezt a Hibernians-Fehérvár meccset a bolgár Stoyanov vezeti, többször kapott már feladatot az EL-ben, szóval nem rutintalan sípmester. Lapokra sajnos nem lehet fogadni, pedig azért kíváncsiak lettünk volna, milyen line-okat állapítanak meg. Gólokra viszont természetesen lehet tenni, és teszünk is. A máltai együttest annyira nem ismerhetjük, de a Vidit igen. Márpedig ez a Fehérvár azért Juhász és Vinicius nélkül nem ugyanaz. Nem is lehet, de azt látni kell, hogy a Vidi nyeli a gólokat. A ZTE hármat vágott, de betalált a Budafok, a Bohemians és a Paks is, ezek semmivel sem gyengébb csapatok, mint a Hibernians. Ráadásul a magyar csapat játékosait ott hátráltatják a máltaiak, ahol csak tudják, ez sem tesz jót a koncentrációnak. Eleve ott az utazás, a klíma, az idegen környezet, és ha visszaemlékszünk a Bohemians elleni meccsre, hát ott is kaphatott volna egynél több gólt a Fehérvár.

A tippünk tehát az, hogy mindkét csapat betalál, mert őszintén szólva az nálunk evidens, hogy a Vidi gólt fog szerezni. Reméljük, nem csak egyet, és akkor belefér majd a 'szokásos' kapott gól is.

Címkék: sportfogadás, tipp,