Három nap alatt kétszer nyert a lottón

2017-05-25
Ön hányszor nyert a lottón ezen a héten? Egyszer sem? Kár! Pedig van olyan, akinek kétszer is sikerült…

 

Egy, a nevét titokban tartani szándékozó ausztrál, Brisbane környékén élő nő először bemelegítésképpen 9.704 fontot, tehát nagyjából 3,5 millió forintot nyert hétfőn. Szerdán aztán szó szerint is megütötte a főnyereményt, mikor 1,58 millió fontot, azaz úgy 538 millió forintot nyert az ausztrál Gold Lottón.

 

“Egész életemben arra várta, hogy valaki hívjon a Golden Casket-től!” - mondta a hölgy, mikor megtudta a jó hírt. (A Golden Casket a hivatalos lottószolgáltató Queensland-ben.)

 

 

“Hihetetlen! Az utóbbi pár hétben már nyertem kétszer, most pedig tegnap még nyertem $2,77 milliót. Őrület!” – folytatta a szerencsés nyertes. „Olyan, mintha az embernek lenne egy szerencsés időszaka az életében, és velem ez most történne. Ilyen érzésem van.”

 

“Mostanában volt egy kis nyerési sorozatom. Azt hittem, hogy már elfogyott a szerencsém, de csak egyre jobb lesz. Ez a hab a tortán!” – lelkendezett.

 

Mikor megkérdezték, hogy mihez kezd a pénzzel, azt mondta, hogy lazítani fognak. „Csak golfozni szeretnék párszor egy héten, és hátradőlni.” – folytatta. „Egész életünkben keményen dolgoztunk. Ideje pihenni.”